See värvilahendus on üks lemmikutest, tee ka rolleriga midagi, pane pilte ja mölle :wink: Lammuta, puhasta, poleeri vändalaagrid ära jms. Kus mu küpsis on? :roll: :lol:
säh *-cookie-* Niisiis, kui piisavalt raha ja õnne on siis vb see. 8) http://img150.imageshack.us/my.php?imag ... ehifp5.jpg
Nonii, Eile sai tellitud Reverse.. 8) Jägmisena vast Düüs,siduri vedrud, rullid ja survevedru.. Oskate soovitada millised võtta? :roll:
Punased sidurivedrud ja punane survekas, aga düüsi ja rullide kohapealt ei oska kohe üldse midagi võtta.. :roll:
Ara nii suurt dyysi pane, p2rast kahetsed et sittagi ei saa s6ita ja paak tyhi, pani mingi 73 dyys 5,5g rullid piirajad maha ylej22nud ja pill peaks lippama kyll. praegu on mul 86 yikut suur dyys ja linnas saan s6ita seitsme liitriga 80-90km. pikkamaad ~120km.
Kui panna liiga väikse düüsi siis ei sõida normaalselt Sulle Leks on korrutatud seda setti piisavalt 82 düüs ja 5 või 5,5 g rullid, ise soovitan 5,5 Vedrudest, pane sidurivedrud kollased.
Jap, sain kätte täna.. Läksin jalgrattaga järgi, aga siis tuli välja, et asi ei mahu mitte mingi valemiga mu seljakotti.. Ja pidin ratast paduka käes ~5km lükkama.. Igatahes kui koju jõudsin olin läbimärg. :lol: E: Pilt kh siis.