Ou su seljakott mu garaazis :lol: Aga jah 80 sain kätte aga tee lõppes ära .. + rõvedalt vihma kallas kh koguaeg. :lol: Homme laksin mõned pildid kh.. Muidu üks tuli ei põle, ei tea ka pirn läbi või ei saa ühendust. Homme uurib seda asja..
Nonii, päris norm! Nüüd veel uued rullid sisse ja vedrud vahetada ja siis on vapsjee püss! Aga kas piirajad on nüüd kõik maas?
Eile sai masinat otepääle sõites igatpidi katsetatud.. Saime selle spidopolga Km/h peale.. (Streedi omanikud teavad) 8) Et siis midagi ~90 ringis äkki.. Tagasitulles võttis ment kinni.. Pani puhuma, küsis lube ja ütles, et mul roller lärmab liiga palju ning on ümberehitatud. No Kammon..
esituled lähevad kh vist kindalt uued, mingid angeleyes vms, et vähemalt öösel sõita saaks helkur postid kh ei peegelda tagasi,veits nõme sõita nii,eile ise tundsin seda EDIT: mudu jh elu mõnus oli ikka sellega otepääle sõita sitaks mugav peaks mainima
Gaad. Täna sai siis pool rollerit laiali lammutatud.. Vahetasin düüsi 53 -> 84.. Aga pärast seda kadus masinal jõud üldse ära, kiirendus 0 pmist jne... Türr...
Sa oleksid v6inud 6hupuhasti piiraja kah 2ra v6tta ja segu tinnida, praegu saab ta sul pena palju kuid 6hku v2he.
Leks selle tule kohta võin öelda, et need põlevad kõigil kordamööda läbi. Käisin autoringis küsimas, mis jama on sellega, siis autoringi boss ütles, et nendel Apriliatel mingid sitad tuled ja et ta tellib nüüd mingisugused uued pirnid, mis on paremad ja vastupidavamad. Mul on need uued pirnid ja on päris kaua juba olnud, pole mingeid probleeme. Näitavad ka paremini
Pakspoisil on kah mingid imepirnind sees mis on juba 2 aastat kyll p6lednud, siiamaani pole tal veel l2bi l2inud. :roll:
Mul põles kah pärast esimest 200km parem pirn läbi..Ostsin uue ja siiamaale(ls 1650) pole probleemi olnud, aga eks kunagi läheb jälle üks
Ma panin 84 düüsi, kuna poes oli ainult 84 ja 86... Õhtu lähen korra garaažist läbi ja vaatan mis teha annab.
See aasta enam sõitma ei hakka, pesin masina ära ja panin talveunne. Mootori poole pealt enam midagi ei tule juurde, kuna vajalik tulemus käes ja paremat pole vaja hetkel. :roll: Nüüd siis rõhk välimusele