Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Selline küsimus et , kui ma ostan monseati kas see läheb mu 100se raamile peale? on olnud kellegil kogemusi?
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Kerge uptade siis roxi 50se tagaiste ja carbon nahaga uus iste . Vanal nahala mõrad ja huinjaad sees
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Noh,timmi ajada ja tak vsjo Aga,ootan juba hooaja vamist,saab seda masinat näppida jne
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR pe*e oled et kõike näppima pead ? ei jah , kuidas sul enda masin areneb ?
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Mul päris hästi,sport pro ostetud,gianelli shot kh olemas,plokk ja gondlid värvitud,niiet nv lapin kokku ja uued pildid
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR quote="Kevinsaar1"] Mul päris hästi,sport pro ostetud,gianelli shot kh olemas,plokk ja gondlid värvitud,niiet nv lapin kokku ja uued pildid[/quote] hahhahhaaa.....good story pro aga teemaasse kh,mis veljed alla tulevad,vöi ostad selle neosi velje taha omale mis all?
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR kevadel võtan tagasi velje , kasvõi poole sõidu pealt , kui ära ei maksa see oli nali ,aga tegelt võiksid ära osta küll
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR No kõige parem oleks kui kevin enda WWW velje müüks aga kui eisaa siis vast ikka ostan selle pasa ära ja ootan kuni keegi teine mulle www müüks . Mingiaeg tuleb delta clutch ka veel .