Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR kui järsku juhtub see et ma enda masina varuosadeks müün siis oled sa esimene kes sellest teada saaan , siis müün sulle veljed , aga hetkel seda plaani nagu pole , kevadel paar tiiru tahaks teha veel
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR timmist on ta ja ära aga hetkel käib küll edasi , täna panin siis uue carbon nahaga istme peale ja 50cc tagaistme , 2x kenam nüüd homme tulevad pildid ka vast kui meeles . Aga hetkel plaan nii et el süsteem paika sättida (esituli jamab ja parem poolne taga suund) , ja kui see korras siis viin autofrendi timmi.
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Ei , el süsteemi näpib harri(kui jagab seda) ja istme peale panek pole eriti tuunimine. Mudu kodus roller nüüd.
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Kui on see sama harri,keda ma mõtlen,siis jagab küll. Aga aja timmi ja joonele
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR joonele alles siis kui kõik korras on hetkel süütepool süsi vms , viib vist autofrendi vaatab mis seal jahuvad . Pilte tuleb siis kui keegi klõpsub endal pole digikat , ja teloga ei ole mõtet eriti teha .
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Davaj kutid , silku ja sumpa müügis , pakkuge hinda PMi ja vahetan 21mm karpat 17,5 vastu + mingi komp
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Niisiis , sai ostetud www tagaratas , kui ratta kätte saan tuleb pilte
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Tubli Henry , pane mulle PM hind millega said taguvelje , või kirjuta msnis
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Minu käest sai siis velje koos rehviga. Ilus velg. Peaks kena masin tulema 8)
Re: Lendlinnu Yamaha Aerox 03 MHR Nonii, paar uuemat pilti veljega siis , suht kehv kvaliteet telefoniga tehtud .