Re: Mängu LifeForSpeed@CHAT Kuskilt saab cräkcitud versiooni kus saab netis ka mängida? mul endal mingi tavaline crackitud netist tõmmatud versioon kus kõik autod ja mapid lahti on, aga netis mängida ei saa.
Re: Mängu LifeForSpeed@CHAT Crackitud versiooniga ei saagi internetis mängida . Kui leiad IP-patchi siis saad mängida läbi hamachi .
Re: LiveForSpeed@Chat pole nii kaua mängind, täna hakkasin uuesti proovima, drift ei tule vabsjee välja.
Re: LiveForSpeed@Chat Kõik S2 omanikud, olete oodatud pühapäeval toimuvale FR liigale, sõidetakse XFG ja XRG autodega vabal valikul, sõit algab kell 8 serveris www.lfsestonia.net, parool on est. Tuled kohale ja sõidad, registreerima ei pea, nagu mina kuulnud olen. Ise plaanin kohal olla.
Re: LiveForSpeed@Chat Keegi, kel S2 full on, drift sessionit tahab teha? Keegi, kel pisut skilli ka oleks Andke märku kuidagi siis
Re: LiveForSpeed@Chat mul on full. mis see drift session? aga ise ümber tehtud rajal ei saa netis sõita?
Re: LiveForSpeed@Chat Õpin ära siis tulen kh pealama ärge naerma hakkake kui purna panen :lol: :lol: aint rool vaja enne ülessskaevata :lol: jne. Edit: sai fred-iga mingi tunnike pealtud
Re: LiveForSpeed@Chat Ma lasen pmst ainult külg ees, kui sisse lähen, ma aja peale eriti sõita ei oska Mis serveris ja mis nime all sa muidu mängid Raghza?
Re: LiveForSpeed@Chat Cheiver, ma lähen isegi kohale FR'ile, aga maru jama kombo. Võidu võiks ka sõitu kunagi RK rahvaga.. Ps, Cheiver, mis su kasutaja on?
Re: LiveForSpeed@Chat Kasutaja on Cheiver, nimi mängus ka Cheiver, ei viissi igale poole uut nime mõelda 8) Aga, RK mõõduvõtmisele mina vist siiski ei tuleks, kui see hamachi kaudu käib, ei viitsi jamada sellega. Kui normaalkujul S2 serveris, oleks käpp.
Re: LiveForSpeed@Chat No FE2(Fern Bay Green)@XRG on nt 1:31 midagi rekord, WR on 1:25. Juttu on siis FR2 liiga tänasest rajast. Sa võid ju www.LFSWorld.net -ist vaadata