Re: LiveForSpeed@Chat Käisime Cheiver'iga siis FR Liigal. Ta katkestas juba sõidu algstaadiumis. Mina sõitsin lõpuni ja lõpetasin punktikohal.
Re: LiveForSpeed@Chat Kule jah, üks vend oli taga, tahtsin talt eest ära saada, aga läksin liiga julgeks ja panin esimeses S-Kurvis kummidesse ja katusele, ei viitsind otsast peale alustada ka . Galeriid vaatasid juba? Mõne pildi pealt leidsin ennastki üles. Parim pilt minust: (Väike reklaam LFS Eesti kommuunile 8) ) Sa rollerdaja olevat vahepeal kaherattaga ainult sõitnud?
Re: LiveForSpeed@Chat Sai jah 20's ring, peale teist sektorit kenasti üks kurv kahel rattal sõidetud. Üks pilt: Ühe LFS'eri kommentaar minu kurvisuutlikkuse kohta: EDIT: Parim pilt minust: Olin ka ühtlasi parim XFG. Eespool olid kõik XRG'd. Väga uhke tunne. :lol:
Re: LiveForSpeed@Chat Mina sain ta niimoodi, et lasin isal teha tema konto alla mingisuguse virtuaalse krediit kaardi, kandsin sinna vastava summa ja nad võtsid ise niipalju, kui vaja oli. Aga kui ise sellega jännata ei viitsi, siis ma arvan, et LFS Eesti kommuunist kindlalt leiaks mõne sellise, kes ära ostaks sulle selle. Vbla tahab väikest õlleraha ka.
Re: LiveForSpeed@Chat Täna siis väljas uus patch, Z24. Muudeti XRG, XRT ja XRR velgi, osadel ka dashboardi jne. pisimiuudatused. Lisaks on serverite list nüüd UDP alusel, mis on kõvasti kiirem. 5 autole lisati ka ABS pidurid valikutesse, kuid seetõttu ei saa praegu Z24-s tehtud hotlape üles laadida. Sorry topeltposti pärast.
Re: LiveForSpeed@Chat Oli kunagi kasutaja L3gion vms server seal polnud kunagi rahvast ka : Aga demo servereid osta ei saa v ? Kui saab siis annetaks ise ka väikse summa aga neid serverid mis on tühjad on ka väga palju !
Re: LiveForSpeed@Chat Saab osta küll, aga kes selle eest maksab, ei kujuta ette. http://500servers.com/Pricing.php Hinnad peaks olema Inglise naelades.
Re: LiveForSpeed@Chat [ltc] livetocruise demo tavaliselt. kes viitsib, võiks midagi kirjutada sinna: http://forums.livetocruise.net/showthread.php?t=5469
Re: LiveForSpeed@Chat Eile küsis jah, sest insim oli maas ja parandati seda, me olime Morse cops'i serveris.
Re: LiveForSpeed@Chat Võiks panna täpsed serveri aadresid (ipd) Tahaks ka teiega koos pelada Mul on Siim123123123 mängia nimi siim
Re: LiveForSpeed@Chat praegu oleme livetocruise demos, tule kui tahad. otsi kasutajanimesid, minul on freeed whiterailil on whiterail- sannu123'el on estman111 FFB'l on FFB rollerdaja'l on KLepind Celica997'el on Honda-racing Cheiver'il on Cheiver jne Edit by Rollerdaja: Lisasin veel mõne kodaniku LFS'i-kasutajad.