Re: LiveForSpeed@Chat proovisin umbes 10korda, ütleb et kas ClientConnect: Connect failed või ühendus katkes.
Re: LiveForSpeed@Chat Tvai uurin veits seda asja ! Mul iseenesest port lahti jms kunagi oli csi server vedas välja täitsa ilusti!
Re: LiveForSpeed@Chat Sry et duubel aga kes viitsib täna hamaciga jamanda siis kirjutage hamachi server minult 5.193.46.29 Lisage mind msni [email protected]
Re: LiveForSpeed@Chat ei tea , demo on igav ikkagi... ainuke normaalne masin on vormel ja to ei püsi ültse maaküljes kinni , väga imelik sõita, vb timmimise viga aga jah , see 1 ainuke rada on ära tüüdand
Re: LiveForSpeed@Chat lase krossi siis js se FBM-i teelhoidmine pole eriti raske kui natukenegi skille on , lihtsalt iga 3-4ja ringijärel vaja uued rehvid alla kerida
Re: LiveForSpeed@Chat Tead, et ka FBM'idega sõidetakse kestvussõite? Ca. 100-150 ringi poleks mingi näitaja, ära lihtsalt lammuta rehvidega.
Re: LiveForSpeed@Chat kurvides nii kergelt vahest võtab perse libisema vms no skille ka üpris vähe aga ikkagi btw mul see live for speed S2 vms
Re: LiveForSpeed@Chat Mis teie rallikrossi ajad on ? hakkasin ka paarpäeva tagasi mängima, parimaks ajaks rallycrossil 1.09.77 saanud
Re: LiveForSpeed@Chat Sai ka siis tõmmatud ,kui kodus haige olin rallycrossi aeg mingi 1.12.98 pelatud ka mingi 200 ringi ma usun Peaks rooli sebima endale ka .