live4speedi apollo jonway 2 :P

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by live4speed, Apr 4, 2010.

1. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    Re: live4speedi apollo jonway 2 uuendus

Kirjakeel on sul muidugi super.
    Igatahes, muidugi võid sa siin igasugu numbreid kokku luuletada, tõestada sa seda nkn ju kuidagi ei saa.

Ja veel, sõbral omal politsei radar? Või leiutajate küla Neeme täitsa isiklikult tegi?
    Kui see on kuskilt mingi läbi ussimunni saadud vana radar, siis tea, et ka see valetab. Esiteks tuleb neid regulaarselt kontrollida ja samuti miks vahetatakse vanad mudelid üha uuemate vastu?
    Või sõber politsei hoopis? Anna siis nimi ja kontakt, ma tahaks ka temaga kiiruseid mõõtmas käia...

http://www.upload.ee/image/555638/P4110008.JPG
    Sõbra bemmi tagatuledesse sõitsin ka 160km/h paraku aga kontrollitud radarisse 87 :(
    Väga olulist rolli omab just seesama lause kahe punase kasti sees "kiirusemõõteseadme kontr. protokoll"

Muidugi, mul ei ole Sinu vastu midagi, aga qingiga 110 radarisse on küll tere...

2. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0

nu jah uus mudel tal just polnd kuna tuli mendist ära mingi 4 aastat tagasi aga masin tal korras ei tea ma arvan et kuskil +- 20 km valetab igatahes stage 6 spido näitas mul vapse dibiilset nr ... 146km/h niiet ma ei tea ja pole qinqu passis kirjas italy ja raamil ka :D aga suht poh... pole vaja ärrituda kohe ...

3. ronn123

ronn123 Member

200
    0
    16

70nese kohta liigub sitasti , ja muide see dnp handmade 4t sumps pole ? :lol:

4. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0

eip sumps on 2taktise oma vist :p aga vahet pole ostan varsti yazuni v stage 6 kuna jääb nõrgaks silkule ja liigub jh sitasti kuna setingud paigast jälle ja sisse sõitu teen ja surve piirangud on pandud ( 2 ventiili mida ma hui tean kus asuvad )eks ma siis kogun papi kokku ja topin alla

5. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16

Sitaks korras ju, kui +/- 20 :lol: :lol: :lol:

6. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0
    XD jamh :D aga kuuma ilmaga on fcking ohtlik sõita sellega ei tea kas ei saa piisavalt õhku vms :D laagrid tuleks ka ära vahetada c4 peale :p keegi sumpsist pole huvitatud? vaja veel sebida yazuni c21 vms et timmi saada

7. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    nägin masinat,normaalne,poiss sai soundboardi peale:D:D,ja kiirus läheb kindlalt mingi 90 ara:D

8. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0
    :D :D uue silkuga veel ei lähe :p kuna timmist odavalt väljas :D

9. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    njaa;D aja paika:d

10. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0
    homme läheb timmi lastaks surve aste ka tagasi vast nrmi piiri ja sprt siduri saab ka peale :D lõpuks saab siis põhja ka gaasi panna kuna saan uued laagrid vänvõllile c4 :D

11. Runnerboy

Runnerboy New Member

149
    0
    0

Mismoodi see surveaste sul tagasi normi piiri lastakse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

12. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0
    ma ei tea öeldi et 2 ventiili pandi vahele ehk lasti maha surve astet et põlemine poleks enam nii ereda leegiga kuna 3 silkut ära suland juba ja nad ei taha enam garantii alla lasta :D eks nüüd ütlen et tahan äkkilust tagasi

13. Runnerboy

Runnerboy New Member

149
    0
    0
    Päris huvitav,mulle tundub,et siin segu väga mööda,et silkusi nõnda ärr kõrvatab :p

14. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0
    njaa usun nüüd ikka parem aga lasin maha võtta ja silku on täiesti kriimu vaba seekord keegi segu ei viitsi paika viia :D?

15. ronn123

ronn123 Member

200
    0
    16
    vii oma roll põrguvägi juurde , ta viib sul kõik asjad paika :lol: :lol:

16. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0
    njaa olen kuulnud palju tema imetegudest aga belive me see roll on peavalu see on ära söönud 3x 70cc silkut :D nüüd siis kõige kallim (kõik õlid ja jahutused olid olemas :D)

17. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0
    keegi ei oska öelda siis mis viga võib olla ... ma ei teagi pmst kas mingil kiirusel või kuumusel hakkab pooma ja siis tõmbad kiiruse mingi 20 peale ja lõkerdad gaasiga natukene ja siis saab uuesti tuurid taha ... millest see võib olla????

18. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    vaheta kyynalt,mul oli 4t samajama ja nyyd enam ple:D

19. Kevin.K

Kevin.K New Member

220
    0
    0
    Kindlalt küünal vigane.

20. live4speed

live4speed New Member

131
    0
    0
    Re: live4speedi apollo jonway 2 :p oskab keegi aidata?

deeem .... läks meelest küünalt kontrollida :D arvasin koguaeg et segu v väntvõll vms ah poh panen esmaspäev racing väntvõlli ja küünla siis

Jaga seda lehte