Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 jep mul rotiti ära aga ime et sul tervet rollut ei võetud või kellelgil oli samasugune ja oli vaja :lol: või viis emexissse kuigi sealt palju ei saa
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 aga muidu sul esimeses postituses alguses viga otsin kuigi peaks olema ostsin
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 kui sul veel garantii on vii sinna ja kui tõesti ei jaga lahti seda vii remonti
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 Nii siis suvi hakkab lõpule jõudma ja mõtlesin et harutan siis rollu lahti siis vähemalt vihmastel ilmadel midagi nokitseda 8) Nii siis andke häid mõtteid mida gondlites muuta. Ma väga tänan heade mõttete eest
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 kui sa arvele võtad lõika taguporikas pooleldi maha ja tee normiks kui arvele ei võta siis võta täiesti maha tee undertail aa ja võid tagu käepidemed ka ära võtta ja teha monoseati teine ismekate oleks norm gripid teised peeglid teine esituli tagutuli võiks olla led ja suunad tagutule sees istmealla valgustus et pimedas hea midagi võtta siis muss sisse jne võimalusi nii palju ja võiksid dh ka panna
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 sellised asjad tulevad uuel suvel, sest siis raha jookseb. Ma tahaksin see talv teha gondleid et lõikan pahteldan jne :lol:
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 millised siduri ja survevedrud sobiksid kõige paremini 4t-le ? 8)
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 minuarust on kõige mõtekam aeroxi plokk alla silku 70cc jne'sest 4t pole eriti tõmmet
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 minukäest saaks tühja www- blocki pm sama mis roxi oma ainult trummelpiduriga.
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 Täna siis magasin sisse ja ei pidand kooli minema , hakkas igav ja mõtlesin et võiks nati gondleid teha 8) mnjaa nati viimistleda ja siis värvima
Re: livingboy1 stc b08 seisuga 02.07.10 ilus esigondel nüüd sinna võre vaja aga kõigepealt teised kondlid valmis ja värv peale