Load

Discussion in 'Help!' started by Zipp0, Dets 4, 2010.

1. Nihhuja

Nihhuja New Member

779
    0
    0
    AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust ei nõuta kuni 2013. aasta 1. jaanuarini ka isikutelt, kes olid käesoleva seaduse jõustumisel 16–17-aastased. Mopeedi juhtimisõiguse saamiseks peavad isikud, kes olid käesoleva seaduse jõustumisel 16–17–aastased, sooritama üksnes teooriaeksami.

2. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18
    No ,kui saa müüjatest ja seaduse tegijatest targem oled .Tubli siis .Mina ei aja jama Vaid Kuulsin seda saatest roolivõim .Lihtsalt mainisin,et targem oleks arkist küsida .Mis ja kuidas asi käib .Häid jõule kõigile ja head vana aasta lõppu.

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    See on muidu hoopis teine asi kuid peaks ka olema selle kohta. Kui mootorsõiduk on välismaalt toodud(või siis ka et kui sa ostad kelleltki eestist?) peab registreerima selle 5 päeva jooksul. Kas siis on ka nii et kui ma ntx ostan masina kasutatult(keegi on kuuris hoidnud ning ei ole reganud masinat) siis on mul aega 5 päeva see registreerida enne kui politsei saab trahvi teha?
    Muidu aga jah, kõik lihtsalt regage kiiresti masinad ära ja siis pole mingeid probleeme enam sellega.

4. Funky

Funky New Member

21
    0
    0
    "• AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust ei nõuta kuni 2013. aasta 1. jaanuarini ka isikutelt, kes olid käesoleva seaduse jõustumisel 16–17-aastased. Mopeedi juhtimisõiguse saamiseks peavad isikud, kes olid käesoleva seaduse jõustumisel 16–17–aastased, sooritama üksnes teooriaeksami."

Põhimõtteliselt, kui ma saan märtsis 16, siis ma saan ainult teooriaeksamiga load kätte ? Kuna, nagu ma aru saan, siis see seadus jõustub 01.07.2011?

5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Jah, sõidueksamit ei pea tegema need kes on 16 enne 01.juulit.

Jaga seda lehte