LUKKU

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by MarkWicked, Sept 12, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Türamüra

Türamüra Bännitud Bännitud

914
    0
    0
    Re: MarkWicked'i Motorhispania RYZ 50cc 2005 aasta.

Ja siis kui roller kanni läheb(usu läheb ükskord), siis jälle mokk töllis? Kahetaktiline on nii lihtne riistapuu, et seal ei saa vigadevariante miljoneid olla.

2. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

see am6 on nii pommikindel mootor ju võrreldes nende piaggiode ja minarelli horiz/vert. mootoritega.

30k ls pole näitaja mootoril veel

Mis vea tunnused on, äkki oskan aidata, ise nii palju tegemist olnud selle mootoriga.

3. Türamüra

Türamüra Bännitud Bännitud

914
    0
    0

Pole see am6 mingi etalon. Ei ole kehvemad piaggio või minarelli või morini või derbi mootorid.
    Miks siis Aprilia am6- st loobus ja derbi mootori peale üle läks.

4. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0

kunagi ta rääkis et kolle katki vms siis ostis selle uue siis vist rääkis et veel ei saa bensiini peale või säde puudub ei mäleta täpselt aga seda mäletan kindalt et ta ütles et toob selle minu juurde et teeme korda aga ei :D aga jah pigem tee see korda ja sõida sellega mingid kuud kuni load käes.

5. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36

Laiskus, muud midagi :D teist küünalt ka nkn ei proovinud.

Ära nüüd sõna-sõnalt võta. Ju siis derbi mootorid odavamad kui minarelli omad, et üle mindi. Omast kogemusest võin öelda, et mul väga hästi vastu pidanud tuuningu all jne(olen nö raske gaasiga), masin saab pidevalt 90-100km/h sõitu, vahest põllal paaru. 30 000 + km läbitud ise selle masinaga ja 0 Mootoririket. On tulnud vahetada ainult vahest küünlaid ja gaasitrosse, muud midagi. Ainuke asi mis ära hakkab väsima on klapilehed ja kolb tahaks ka kunagi vahetust( komp 8 ). Masin on saanud 40km puhta penaga sõitu ja isegi kõik laagrid mootoris on ilma loksuta. Samal ajal kui piaggio blokiga venna roller, mis sai ostetud tutikana, on olnud neid mootoririkkeid väiksema läbisõiduga(mähis/süütepool, veepump, amort pooleks mitu korda ja veel asju). Komp oli 20 000k lsi peal juba 7. Ja btw ma võrdlesin käiguka mootorit rolleri mootoriga. Käiguka mootor on palju vastupidam(firmaka), keps on palju jämedam ja mootor kannatab tuuningut paremini kui rolleri oma. Ega ma seda ei mõelnud, et am6 nüüd derbi ebs-idest ja nendest nii üle oleks.

6. MarkWicked

MarkWicked New Member

203
    0
    0

uut küünalt ka proovitud, uus süütepool isegi muretsetud , sai korraks tööle, töötas aga jäid pöörded põhja ja gaasi rutska ei raegeerinud üldse, siiiis sai natuke karpat timmitud, ikka sama nuss. siis nüüd nagu aru sain sõber proovis ja sädet enam jälle polnud

7. MarkWicked

MarkWicked New Member

203
    0
    0

ja kolle ka uus korralik. enne oli vaakumiga ka , aga nüüd saab otse peale.

8. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0

mark , pigem selle raha mis selle uue rolleri peale läheb oleks pand ma supermoto alla see oli ikka võimas pill mees suur viga oli vahetus ,pigem viinud parandusse ja maksnud selle pleki ja oleks kaua sõita saand kui kükitaks selle rolleri all . :'(

im mad.

9. MarkWicked

MarkWicked New Member

203
    0
    0

sina ja koffer oleks kulutanud selle raha supermotole. tundub et sul raha palju. mine inise mujal kuskil. see et too roller ei näe eest just kõige parem välja ei loe mitte midagi, 4real ise ei suutnud oma funnerit ka korda teha mis oleks tulnud ehk mitu korda odavam, sellelsupermotol oli sada jama küljes.

10. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    loe sada vigat ette ss :D healjuhul üks viga ja ülejäänd on saamatus karpa paika seada.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte