Enamus tegid rolleri ema/isa nimele arvele võttes. Seega pole paljudel kasutajatel enda rollereid, vaid tegemist on vanemate omadega. Suht pohh ju kelle nimel see on, keegi teine ei kasuta seda ikka peale sinu enda ju.
iou täna tellisin camexist punase õhusuunaja ja punase mustaga gripid, äkki keegi teab kuidas vanu grippe kergest maha saab??
Ma olen pannud kruvika vahele,kangutanud veidi eemale ja kallanud õli sisse. Tuleb maha nagu võluväel. Aga uute grippide pidama saamisega läheb tükk aega.
Ära õli küll vala, see on kõige lollim soovitus üldse, nagu NOS ise ütles, siis uued ei jää pidama. Süstlast lase seebivett, tulevad maha küll, uutele samuti seebivett vahele. Kuivab kiirelt ära ja peab hästi.
ma lõikaks vanad gripid puruks ja prst teeks lenksu veega kokku niikauaks kui peale ajad. või fööniga laseks gripid soojaks
Nii gripid ja õhusuunaja on küljes, õhusuunaja sai kahe orginaalkinnitusega kinni, aga ühe kinnituse pidi juurde leiutama ja gripid sai ilusti maha, aga peale oli neid sitt panna, gaasirullil lõhkusin trossi kinnitus koha ära aga, kuna raha pole uue jaoks siis sain veel vanast ka asja :lol: