Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . sa tahad öelda et kõik rollud peavad sõitma 60 düüsidega , muidu jooksevad kotti ?
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . Ei mitte seda aga alati pole parim variant HÄSTI suur düüs. A´la mida suurem seda paremini liigub-Vale arvamus ttäielikult. Kõik k2ib väljarvestamise j2rgi mitte proovimise. :roll:
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . selles suhtes on sul õigus et ei tasu hiiglama suurt düüsi toppida, aga minu silmis on sport50ccle 60+ düüs väike. 70 ehk ajaks asja ära aga poh. igalühel omad nipid timmiajamiseks ja ärme solgi enam teise teemat. lahe roll muidu
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . üldiselt kõvavõrr sul karl aga nüüd niipalju, et 100ne düüs ja kooonus olid ühel 70cc võrril peal stokk karpaga, 100ne düüs jäi väikseks, isegi kui segukruvi täiesti kinni keerata, ikka jäi see düüs lahjaks, sai siis stokk peale ja veits moditud, hakkas päris erksalt liikuma
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . Täiesti kinni ei tohi segukruvi keerata. Ja mul oli 70cc Malossi Sport timmis 70-se düüsiga.
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . Kas keegi multivari ei taha vahetada SC vastu või müüa .
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . eks ta nõuab oma 70cc , minul liikus see bobotech ikka 3x paremini kui karlil praegu :roll:
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . see speed control on raudselt mingi cpi stock vario
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . see mootor ei oska selle speedcontrolliga midagi teha , viska korra 4g ja stock vario otsa, vaata mis teeb.
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . Ma peaks stocki ostma ... kui kellegil muidugi pakkuda pole niisama ja ma arvan et kui ma midagi ostma hakkan siis ostan juba multivari .
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . suu lahti vaatsime kuidas ära lendas sealt :lol: :lol: :lol: aga eks saa see liikuma ilusti.
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . Kas kellegil ple CPI aragonile sobivaid rulle pakkuda kas uusi või heas korras .