Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . Kummitus : Mul Aragon GP vario peal nüüd . pazawazar : noo jah
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . ja mõõt peaks 15x12 olema, sul polinist need rullid alles ?
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . selle varioga on asi ikka palju parem aga sebi see krdi kick endale tagasi rsk :lol:
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . tema peal tundub küll mõtetus, aga kle ma tahaks polini rulle, või noh 3 rulli täpsemalt
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . see bobo keris minu peal tõesti paremini , eile panin oma vario kaane peale ja nüüd masin jälle korras kuni selleni et männiku teel kukkus gaasitrossi vahekarp küljest , poleks pazawazar näin poleks seda enam alles , karl tee see korda!
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . lase nüüd selle raha eest timmi see asi, palju see ikka maksma läheb, veits rullide ja vedrudega mängimist ja ongi korras. müü maha ja tee enda chopperit üles
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . Kas keegi oskab anda ideid mida teha ... mõtlesin et aretan väikest projekti ... kui kellegil on pakkud siis võib pakkuda jog RRi või aeroxi mootorit koos vesijahutussüsteemiga .
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . nahuj sa sellest chopperist ostsid, külje lasid maha sellega juba ja enam polegi sul seda, oleks võinud selle raha eest cpi üles teha , ooommmggg :S:S:S::S
Re: TheThiff'i CPI Oliver Sport 50cc PILDID KAA . tavai karl, ma annan ideid sulle, osta endale roxi blokk ja siis üks vend müüb 2k siin polini evo II silkut, siis sebid mingi roogitava vända endale minult saad vändalaagrid ja bloki hea rahaga, radika võin ka anda aga toda tuleb lappida veepumpa kahjuks pole enam pakkuda, no sebid veel veitsa juppe ja saad ikka kena püssi no