Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Tee selgeks mis asi on xenon effekt palun Võin ise ka nati harida, xenon on muidu väga suure pingega vool, mis hüppab kahe traadi vahelt gaasis, see on see mida me näeme. Kuna aga LED'id töötavad teisel tööpõhimõttel, mitte ei hüppa suure voolu all gaasis siis ei saa. Teine asi mida võisid mõelda on valguse toon, ka selles ei saa vastust anda, kuna xenonite pirnide valgused kõiguvad kogu värvispektri ulatuses, alates täiskollasest, kuni roheliseni välja. Kui aga mõtled, et tahad sama tooni led riba saada mis on näiteks 6000k-ne xenon valgusti, siis jah, need led ribad on kõik külmad valged(ehk 6000k) mis mina müün
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba ei sellest ma saan aru, et xenon on selline möll aga no nii teaduslikult ma neid asju ei tundud pmst vaja oleks mootorrattale panna mingid normid valgustused ette aga on huvi pakkuma hakanud just sellised ribad nagu audidele pannaks ette et öösiti ka ikka midagi näeks vabandust kui ma nende nimetust valesti nimetasin.
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Selline asi et ma juba 2 ja pool juud ootan oma led ribasid,kaua siis veel läheb?
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Noh saad nüüd ise üle w nagu sa rollerit müües lasid :lol: :lol: ! Aga ma arvan et need jõuavad kunagi kohale.
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba ei soovita siit midagi tellida, kuna nagu ma aru saan siis pole ma ainus kes oma asju polegi kätte saanud. TELLISIN LED RIBAD SÜGISEL JA SIIAMAANI POLE KÄTTE SAANUD!!!
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba No vaata,kust nad tellivad,ega need sul päevaga ära ei tule.
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba seda kindlasti, et päevaga ei tule. kuid kui sügisest, siis ilmselgelt on õigus pahane olla. ise tellisin ka siit, aga läks kuskil 40 päeva.
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Tellisin ka LCD multimeetri. Eks näis mis saama hakkab pani alles tellimuse hiinasse. Loodan , et saan ilusti kätte.
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba kas need xenonid sobivad aprilia sx 50- ka ?
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Oleneb mis sokkel sx-il on, saab orgunnida Jah, suht kiirest tulevad viimasel ajal, Rollupõnn,, su lcd voltmeeter jõudis täna, panen homme posti kah siis Ülejäänud probleemid peaks ka ära lahendatud olema, minu teada(vnoh, postis olema).
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Sorry, hetkel pole tõesti minu teha, hetkel asjad kõik Eesti Postis. Kui väga tahad võin otsida autost kuskilt tšeki ka üles
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Tere kas sul ''Puldiga RGB veekindel LED riba'' on hetkel olemas,kui kohe oleks ostaks!
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Kas oleks võimalik H8 sokkel xenon komplekti tellida?