Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Sebi mulle Sony Ericsson X8 kaasaskantavat bassikõlarit vms ...
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Oskate öelda mis sokkel mulle läheb kui hetkel sees sellised ?
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Uurisin järgi... Kas BA20D Xenoneid oleks pakkuda? Ja mis hinnaga?
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba 1.No sest soklist pole suurt kasu kui sinna nknii vaja xenon pirn ja blokk panna, peaasi, et ära mahub, H3 peaks ilusti mahtuma, aga pean uurima. Aga kõik kellel soovi, võtke palun msni kaudu ühendust, kuna siin käin healjuhul korra kuus Msn: [email protected]
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Tere , oleks vaja 1 punast LED riba , hind on 4.25 ja saadate postiga `?
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Tervist, olen huvitatud sellest asjast: Puldiga RGB LED laelamp Kas kohapeal olemas?
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Ütlen 12414890x korda uuesti, et ühtegi asja pole koha peal olemas, tegemist tellimisega ja kuna siin kahjuks/õnneks enam ei käi, siis peate võtma ühendust msniga Tellimusi veel teen, homme läheb postkontorisse ühe tegelinski ballastide järgi
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Sooviks osta LED istme alused valgusti ja LED õhukese punase riba rollerile Et kui saaks kuidagi täpsemalt seda arutada, oleks päris hea? lisasin ka msn.
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Kas ikka töötab veel? On soov osta läpakajahuti ja asjaga kiire. Kui keegi teab võiks numbri anda
Re: Malju erinevat, alates Xenonist Alarmideni ja LED riba Tere! Oleks Led ribade soovi 4 sinist ja 2 kollast . Kas hetkel on saadaval?