Tee kasvõi pealmise korpusekaane sisse lisaavasid. Originaalis on minuteada üks ava, kust õhku sisse võtab.
ma ise mõtlesin ka, et võiks auke juurde puurida, aga kui puurin, siis ikka tagumisele poolele, mitte see pool, mis väljaspool on, sest muidu ei käi õhk läbi filtri ja karpasse võib sattuda sodi.
Nii, sain täna Gendolt vario ja siduri kätte, ise olen rahul, tippu on 80 ja kiirendus on hea. ennem tõmbas kuni 15'ni, siis kuni 50'ni pold üldse tõmmet ja alles 50 pealt tuli jõhker tõmme taha.
jaa, 68'ga lendasin sõõrikule radarisse, jõudsin pidurdada ka enne veel, muidu oleks veits rohkem tuld.
Ooo.. TEK Endal oli ka kunagi Tek matrixil all. Hea, kui siduri ja varioga rahule jäid.Nüüd peaksid vist veel vedrude ja rullidega mängima, sest s6-e sidurivedrud jäävad 50cc-le jäigaks ilmselt. Aga edu!
Polegi varem tähele pannud et see värvilahendus tegelt ülikena on kui kena ja puhas on, hästi hoitud. Edu !
jaa tek, oleks sul olnud enda vana tek alles, oleks ma sult ostnud. mõtlesin jah, et lükkaks natuke kergemad rullid peale, ja natuke pehmemad vedrud peale, linnas on suht võimatu sõita, koguaeg tuleb gaasiga mängida. ei julge enam linnas eriti üle 45 lasta, eile lendasin radarisse juba, nüüd võikski pigem kiirenduse peale rohkem ära teha.
alguses ma mõtlesin, et võtaks ka musta ja valgega nagu enamustel, kes matrixi ostavad, aga siis mõtlesin, et võiks ju tglt teistest natuke erineda. aga niikuinii masin läheb talvel ülevärvimisele.
no eks ikka proto, ma olen ka mitmeid kordi seal menti mõõtmas näinud, aga olen alati tulnud vaalaka poolt ja sealt poolt on juba kaugelt näha. seekord mõtlesin ka et äkki on ment, hakkasin juba vaikselt hoogu maha võtma ja siis nägin et krt, mingid läikivate vestidega mehed on seal tee ääres, siis oli, bljä, perses ka mul nüüd.