Re: Ma.yc Peugeot Zenith 1999 MÜÜA !!! Stento on lihtsalt üks lohh, kellel on ego nii suureks kasvanud selle SR-iga.
Re: Ma.yc Peugeot Zenith 1999 MÜÜA !!! seda ma pole väitnud ju. see siin, millest teema on, on tõeline pask.
Re: Ma.yc Peugeot Zenith 1999 MÜÜA !!! *PIIKS* mine egotse mujal tra kyll , kõik ei saa endale mingit sr , roxi vms lubada , hea et yltse midagi on millega sõita ja , ma suht kindel et zenith teeb su stealth-ile kiirenduses ära niiet rohkem ei läbusta selle juttuga enam seda teemat
Re: Ma.yc Peugeot Zenith 1999 MÜÜA !!! stento oli siis juba üli kettas, kui sai rääkis veel, et stealthe on ülivähe eestis paar posti edasi keegi luges ette kellel mis on ja siis kutt oli kohe suht vait.
Re: Ma.yc Peugeot Zenith 1999 MÜÜA !!! Rox on üldse laste roller suuremad inimesed ei mahugi sinna peale korralikult istuma :lol: a sul on jumala pekki keeratud see plokk puurisid väntvõlli auke suuremaks sinna ei hakka midagi enam korralikult sissegi :lol: nii kauaks ta kestab kui aeg väntvõlli vahetada minu mäletamist mööda oli su teemas see puurimise värk vb eksin ka. Soovitan varuosadeks müüa saad raha oma fail projektist, aga vähemalt üritasid respect
Re: Ma.yc Peugeot Zenith 1999 MÜÜA !!! Pole midagi puurinud(asi originaal mõõdus uute laagritega koos) pm ootan mähist ja siis ehk saaks paar tiiru teha. Aga senikaua honda dio liigutab punktis A punkti B küll.
Re: Ma.yc Peugeot Zenith 1999 MÜÜA !!! Võin varuosadeks kh müüa aga mitte nii ,et mul nt ainult vario kaant vaja(piisava raha eest saab ka selle). Poleks pointi müüa mingit paari asja küljest ära ja siis ikka enamus käes.
Re: Ma.yc Peugeot Zenith 1999 MÜÜA !!! Ei mis te kisendate siis ma pakun, et 50% et sellest loomast saab kunagi ´imekaunis roller´ Aga sellesuhtes stenil õigus vanakerega sr on ilusam kui mõni muu aprilia.Aga see licalt minu enda arvamus. 8)