Re: Madis' Aerox 06 50cc homme ülehomme tuleb kutt külla, võtab peeglika kaasa ja saate pilte! Kes usub, see usub, kes ei usu see oma süü..
Re: Madis' Aerox 06 50cc Kuna madis mitte midagi ise ei suuda ja on nagu sitahäda siis võtsin tema peldiku ka käsile ja panin sisse uue siduri ( siniste vedrudega ) Eks kui läbi plaanib tulla siis näeb, kuidas asi liigub.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Kuna Chrisil on garages ruumiga piiratud ja madis ise rollerist ei huvitu siis läheb varuosadeks ära (Seisab ees, välja kah ei taha lükata) Kellel huvi siis PM Marten12 kasutajale.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Kahjuks chris räige munn ja, ise austrias hetkel. Küsige Marten12 osi, hinnad head!
Re: Madis' Aerox 06 50cc kuule sitakott , mida sa tõmbled ? , oleks ma sinusuguse siis oleksin ültse vait kusik , ega ma sulle mingi kaido pole !
Re: Madis' Aerox 06 50cc SA OLED SUNSHINE JA SEE ON MINU TEEMA, TÕMBA NAHHUI SIIT SIIDIKÄPP e: Õpi Eesti keel ka ära
Re: Madis' Aerox 06 50cc sa ole omaetee siidikäpp , vaata peeglisse manboobs , rinnakaid ei peaks kandma ? , mu eesti keel parem kui sul venelane.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Oleks ma pettur ja niisama kiilakas, oleks ma rks ja ehitaks keeway matrixit. Igaljuhul mine ja arene kuskil, korja kartuleid vms. Kõik teame kui kõva vend sa oled.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Igavusest parandan kolmanda eestlase vigu. S(Lause algab suure tähega, õppisid 1.klassis.)a ole oma ette,siidikäpp, vaata peeglisse manboobs(?) (Kade oled, et endal massi pole? Oled 2 konti ja kusehais, söök aitab!) rinnakaid ei peaks kandma? (Koma pole, algab uus lause.) Mu Eesti ( Riigid kirj. suure algustähega.) keel parem kui sul, Venelane. (Rahvused kirj. suure tähega.) Kirjavahemärkidel ja lauselõpumärkidel ei ole vahel tühikuid. Võiks ikka õige Eestlasena (kui oled) Eesti keele selgeks õppida, siis võiks ära õppida targutamise, nullised eemale jätta ja võiksid veel õppida kaotamist. Kao tagasi kooli, mats!
Re: Madis' Aerox 06 50cc oleks ma prill ja debiilik , oleksin ma ültse vait. E:Madis , mu eestikeele õpetaja oli nii kena , et ei saanud õppida !