Re: Madis' Aerox 06 50cc Mida sa tont ültse tõmbled siis , tõmba nahui sitaviskaja ! , MIDAGI ON SIIS PS !
Re: Madis' Aerox 06 50cc Ja kui juba sai asutud parandamise juurde, siis omalt poolt lisaksin, et inglise keeles kirjutatakse keeled ja rahvused tõepoolest suure tähega, kuid siin, Eestimaal, on siiski kõik väikese tähega. Ehk siis: eesti keel, eestlane, venelane, soome keel jne. Peace! Kuid sina SunShine oled üks tõeline värdjas kuubis! Ma ei tea, kas sa kukkusid sünnituslaualt alla või mis sinuga juhtus, kuid valus neandertaal oled sa küll, kui tuled teiste kallal sõna võtma avalikus foorumis- seda enam, et solgid teise inimese teemat. Oma tulevase lause "Saaretiit..." unusta küll kohe ära.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Tal ei ole selleks võimalust, vaata kui pede ta välja näeb, teeb õega pilti, et pimp välja näha..
Re: Madis' Aerox 06 50cc wkolnik, mne nado tebe tstoto skazat, slõš hui bljat, priezaj v tartu, posmotrim na skolko krutõm t6 togda budew suka. Moj nomer 5tri421 tri nol tri. esli est iso voprosõ suak pozvoni, pogovarim urod, ja kavkaz, cyka. http://www.upload.ee/image/3856708/IMG_4136.JPG
Re: Madis' Aerox 06 50cc Madis mis sa arvad et peaks kottima mind see pilt w ? , lisad pilte mis tehtud 2 aastat tagasi , kasva suureks alaks , siis äkki tuleb persest mõistust tagasi ! , erinevalt sinust madis ja chris EI ole ma rolleripede nagu teie 2 kokku , ma tean nkn kirjutate vastu , mul suht savi pedepoisid olete ikkagi. E:Ivan vms persenägu sa oled , mul poh aga TÕMBA NAHUI SAARETIIT !
Re: Madis' Aerox 06 50cc Kõik vihkavad sind, Fuck ur life na :S Oleme rolleripeded, vähemalt pole lihtsalt peded ( erinevalt sinust ) Pilt tehtud 2a tagasi? 2 kuud tagasi ju, lol. Samasugune munajuha oled ju