Re: Madis' Aerox 06 50cc Ma mõtlesin, et vähe kogukama vennaga tegu on- ma küll nii badass ei julgeks olla. Aga kes teab, võibolla lihtsalt marsimehe vitamiinid annavad mingi ekstra vurtsu juurde ja oledki sama tehtud mees.
Re: Madis' Aerox 06 50cc vaatasin siin kui paljud talle hambusse tahavad hetkel anda ja mõtlesin et kui ta tahab ellu jääda siis peab ta kodust vist tõesti kindluse tegema
Re: Madis' Aerox 06 50cc Vanaisa müüb tilliproteese. Peaksid ühe soetama, siis ei peaks enam rolleriklubis sõimlemisega oma ego tõstma. Kõigile pole meheau antud. Tõesti kahju sinust joldekiir.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Mõtlesin et loen mis rolleriga tehtud on,aga sattusin hoopis solvamis meistrivõistulstele. :roll:
Re: Madis' Aerox 06 50cc Räägin mis rolleriga täpsemalt tehtud on: MITTE SITTAGI, omanik laisk ja sügab kotte, jutt jms esimeses postis hea aga tegutsemine 0. Tulge andke mulle 300euri peopeale, saate rolleri ilma võtmeta aga ostmüük ja nr olemas.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Okei, sai siis tiiru tehtud. Stocki kohta käib päris hästi edasi ikka. 17,5 karpa võiks ka veel peal olla. Ainult häiris mingi kahtlane krõgin, ei saanud täpselt aru kust kohas see tekkis.
Re: Madis' Aerox 06 50cc topelt. Uueks karpaks siis 17,5 Mootor sai laiali kakutud, vända laagrid õhtul. Aga tulekul uus väntvõll, kolb, laagrid, simmerid. Pildid
Re: Madis' Aerox 06 50cc varsti kimama pean mingid krdi 10 positust täis saama, et ps saaksin saata, gg
Re: Madis' Aerox 06 50cc Tallinnlaste kahjuks/õnneks on tegu ruumiga, mis seisab tühjalt. Ruum on soojem kui garaas, ning välja kostub vähem müra, seega saab seal ilusti naabreid segamata muusikat kuulata. Edu, UP!
Re: Madis' Aerox 06 50cc Kuna kutt ise on reisil siis käisin mina tema asemel paki järel. Paki sisuks oli kasutatud Doppler Endurance väntvõll, tundub suht normaalne. Väike pilt ka.
Re: Madis' Aerox 06 50cc Tegu Doppler Endurance väntvõlliga tõesti, sebige tutnõi laagrid, simmerid ja paneme bloki kokku ära :lol: