Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas juttu lugedes ytleks,et masin saab palju kätte ning lisaks sellele ka vesi silkus sest kui oleks segu lahja ja jahutusvedelik kolvil ei läheks föön töölegi.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Krdi mähisest vool tuleb ja läheb cdi juurde ka aga kui cdiga ära ühendan selle juhtme kust vool tuleb, siis enam indikaator ei näita et voolu tuleks, cdi õhtal?
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas pill seisab juba mitmendat päeva tänu sellele, et järsku pole kellegil isegi keeway/minarelli stock CDI'd pakkuda :roll: Sõidueksam tuleb varsti...
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas SÄDEEE ON TAGASIIIIIIII FCKYEAAAAAAAAAAAAAAA täiitsa perses kui naerule näo tõmbas kui ma seda sädet seal küünla elektrodi vahel nägin nüüd ei lähe käima aind, vahepeal läheb kui hästi järsult kicki lööd, käib 2 sek ja sureb välja. Korra lõi sumpast londi ka välja kui kicki lõin ja lõi lataka kicki tagasi ,süüdet on veits tuunitud et saaks seda nurka muuta, vbl panin valesti ja sellepärast siis
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Tra küll, miks see masin sööb süütekiile? 2. kiil juba läks. Muidu töötab. Viga, miks sädet ei olnud oli alguses see, et roxi CDI läks läbi, ja kui ostsin keeway stocki, siis jäi killswitch peale(selle alarmisüsteemiga seoses) ühendasin alarmi pistiku lahti ja säde olemas, aga nüüd süütelukust ei saa välja suretada enam.. Aga siiski miks süütekiiludel kihid pealt maha lähevad nagu ? E: tra loll tuli meelde, et alguses kui käima tampisin suurest õnnest, unustasin magneetole mutri peale panna ja ju siis keeras sellega puru ennast, panen tutnõi kiilu sisse ja panen mutri nii kõvasti kinni kui mul õnnestub
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Kui sul peaks olema sportkiil või tavaline kasvõi ( sportkiilu suhtes oht suurem ) ning oled nisanäpp, siis ei saagi tavalise jõuga seda piisavalt kinni keeratud. Sebi suruõhutrell :roll:
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas No ei ütleks et ma nüüd mingi nisanäpp olen Ega kevadel panin ka käega kinni ja sõitsin siiamaani terve kiiluga, tänu sellele et pikka aega seisis ja unustasin peale seismist mutri peale panna ja peksin niisama käima, siis alles läks puru.. nüüd panin uue kiilu ja tegin määdzikut ja nüüd peaks kinni olema Tegin paar ringi valge survekaga ja ikka oluliselt sitem kui kollasega, aga arvan et tahab ikka kangemaid sidurivedrusid, sest kohapealt minek on katastroof lihtsalt :|
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Proovi mingi 5g rulle, kollaseid sidurivedrusid ja kollast survekat 8) Igatahes, kui see magneeto vms pask liigub seal otsas ss lõhubki kiilu ära ( soz pole kaine, nieit ei tea kuitäpselt räägin )
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas ooooo :lol: :lol: eino heameelega timmiks ja katsetaks kui oleks millega katsetada Sellessuhtes et rulle on, aga kaalu pole ja pean välimuse järgi vaatama agajah kollaseid vedrusid sai naraku siduriga proovitud kunagi siis oli räigelt pöördes ja ära ei läinud, sidur annab siis niipalju juurde?
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas ainuke nisanäppp siin rolleriklubis oled sina, no okei kaido ka
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas kuule madis olgem ausad ainuke nisanäpp siin rks oled siiski sina koos oma suurte sõnadega...
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas jajajajajajajajaj olge nisanäpud või ärge olge mulpoh.. igatahes täna sai ahnppk matrixiga paar pilti tehtud 8) E: muideks minu vana plokk sellel pillil all
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Kutt tooni esimesed ja tagumised tuled ära Kui esimesi ei taha, siis tee vähemalt see reflektori osa ( peakski olema kergelt tume matrixil ) tumedamaks
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Ammu tahtnud juba, aga Tartu saan siis pole kunagi meeles otsida
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Bmw esinduse kõrval olevas automaailmas ( salome ) on 10 euri umbes suur purk Olemas nii punast kui ka musta tooni