Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Noooo maitea matuhob'ilt sain roxi ketasplokki, mis on muidu väga korralik aga reduktori võllid on plokist vist kunagi üleelmisel omanikul välja tulnud ja siis mingit porri tehtud sinna, aga esialgu võtan peale kolmap. millalgi mootori laiali, liivapritsin ära ja laon uue sumpapoolse korras keermetega plokipoole külge ja siis ei ole seda probleemi ka, et vesi silkusse läheks. Aga no sumpa läheb ikka nii kuumaks et talvel kütaks sellega garaazi ära.. aa muidu igasugu vedrusid olen ka proovinud. Praegu malossi valge ja kollased vedrud, aga tahaks kollast survekat kähku saada kuskilt. Kohapealt lihtsalt pole minekut.. Ja kui ratas ülesse tõsta maast siis kiirendab suht kähku stock CDI piirajani ära ja siis hakkab puterdama. Arvan et puterdab CDI pärast mitte et düüs väike vms. Kuigi mul keeway stock düüs vist mingi 58, midagi.. Võiks vist suurema panna?
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas puterdab, siis düüs just suur ju, saab liiga palju peale-vaja väiksemat düüsi, väiksega poob, saab vähe peale- vaja suuremat düüsi.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Aga kui roxi CDI oli siis läks 11000 pööret ja ei puterdanud. nüüd läheb mingi 8 kanti võibolla ja puterdab. E: ta tegelt nagu ei puterda vaid jätaks nagu vahele vahepeal
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Masin läheb peale pikka seismist ilusti 2. löögist tööle, pöörde läheb ilusti jms, tundub nagu täiesti okei karpa poolest. Kuigi kohapealt minekut ei ole ollagi lihtsalt ja tipp ka väga väike (pikapeale öösel ilma tuuleta venitas eile 56 -.-
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas räägi mis tipp enne oli? survekas äkki läbi, kui tipp langend ning kiirendus pole enam see, mis varem.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Minarelliga sain mingite rullidega tipuks mingi 65 see on maximum mis kunagi üldse minarelliga saanud olen, kiirendust ei ole kunagi olnud. Survekat olen proovinud valget, kollast, stocki, punast - kollane neist oli kõige parem. Vedrusid olen proovinud stocke, kollaseid, rohelisi, delta clutchi mustasid ka pullipärast ja stockid kõige paremad. Enam mul kollast pole, sest see oli sõbra oma ja tahtis tagasi
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas See pole väga normaalne, sul blokis ikka norm ülekanne sees ? - Räägi mis karpa, düüs, vedrud, rullid on ning kas masin käitub normaalselt üldse ?
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas krdi keeway see mikuni düüs oli 58, midagi. ülekanne minarelli stock, kõige paremini liikus kollase survekaga ja stock vedrudega, rullide kaalu ei oska öelda aga rasked ja kerged vaheldumisi kuidagi oli siis sain 65 kanti tippu kui pea ära peitsin lenksu taha ja pärituult :lol:
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Võid panna julgelt umbes 65-72 düüsi, 5g rullid, kollased sidurivedrud, valge survekas. Või siis tippu tahad 6,5g rullid, stock sidurivedrud stock survekas.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas See valge survekas ei ole vist minarelli oma, palju suurem (mitte pikkuselt), siis pole vist väga hea sõita sellega ma kardan.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas tegin ilma rihmata video sest taldrikuid ja jutte pole praegu peal ja lähen AhNpPk juurde kollast survekat laenama kohe. Kuidas on ? http://www.youtube.com/watch?v=_1f7RYdHvnE&feature=youtu.be
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Mu arust jääb selline mulje, et tahab rohkem bensiini, aka suurem düüs. oleks sa tartus ajaks vähemalt karpa timmi
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas no kui homme üks asi õnnestub siis võib selline asi juhtuda et äkki tartu sõbraga E: muidu pill nüüd peaks olema korralikult valma, nagu sellessuhtes et pooleli olevaid asju pole. Paisupaagi panin paika ilusti jne.. pesin üle ja nüüd ootan kui vihm üle läheb, siis lähen õue tagasi aga panin praegu kollase surveka, stock sidurivedrud ja mingid raskemad rullid ja kümneni uimab nüüd, siis hakkab stockimoodi tõmbama aga tippu ei saa proovida siin muda peal lol kurvi lähed ja gaasi annad siis nagu jää peal