Re: Madize Keeway Matrix 06 http://pood.automaailm.ee/est/moto/kiiver/krossikiiver Siin teisi normaalseid kiivreid ka
Re: Madize Keeway Matrix 06 Duubelking123, aga vahepeal asjale peale pandud uus aku (Bosch (Y) ) Kasutajalt ExcitEmEnt sain spido, panin sealt tablood ja osutid peale ära, kunagi nuputab võibolla osutivalgustuse ka tööle (matrixil originaalis seda pole). Piiraja tellisin ka ära aga variaatoris n*ssisin midagi nii ära, et piiraja läks nagu ise peale, peale 45 kmh hakkab puperdama . No ei saa aru kuida see võimalik on, seda piiraja puksi mul ka peal pole :roll: . Seega ei hakanud elektroonilist piirajat peale panema. Tagumise tule kinnitus kõik puruks, panin ajutiselt Macgyveri teibiga kinni :lol: Millagi pilte ka, sidd ilm on
Re: Madize Keeway Matrix 06 Jess, rollu sain timmi tagasi, nüüd tipp jälle 70 kanti (spido järgi). Kondlid maas praegu va. spidokondel, teen tagumise tule kinnitused korda, ja mõtlesin, et siis võtan põhjakondli ka alt ära, et peseb ära siis. Kasutajalt pesoo tellin homme paar juppi ära. Nüüd next problem (väike) kuskil 60 pealt lööb ma arvan, et variost sellise hääle sisse naku poleks sumpsi all, paar sekki hiljem on jälle korras ja kui gaasi maha lased ja läheb vaba hooga 60 kanti, siis hakkab jälle pihta korraks. Kes oskab midagi öelda selle kohta, siis aga palun 8)
Re: Madize Keeway Matrix 06 Vibra on reduktorist vist, lasin ilma variaatori kaaneta paaru, siis koos siduriga loksus seal suhteliselt :| . Reduktori õli vahetasin ära ja kasutajalt pesoo sain jupid ka kätte ! Õlipaagi kork (enne oli veinipudeli kork ) Esimesed suunad (kruvidega, enne olid mingisugused eluleiutised) Naraku sportsiduri sain hea hinnaga, Malossi punane survekas ja S6 mustad sidurivedrud, panin vedrud peale ja tõmme sai natuke parem küll aga siiski punane liiga ränk talle praegu, valget vaja... Sportsidurit ei saanud proovida veel, sest sidurikella pole 107mm aga see juba tellitud. Täna kiskusin esikondli maha ja võtsin ühe tule lahti, jube sitane oli..puhastasin ära ja poleerin veel tule klaasi ka ära HAMBAPASTAGA Vaatasin videosi, siis tuli ikka super hea Ahjaa, veel võtsin paar päeva tagasi uuesti tagumise osa laiali, sest tule kinnitused oli jälle puru läinud, mis korda tegin vahepeal aga nüüd viskas üle ja panin McGyvery teibiga kinni ja kestab väga hästi (Y) Külje panin ka maha 5 kmh pealt pöörates libises esiratas mudas ära alt, esiosa Matrixitel ikka liiga kerge, üldse lahtise peal sõita ei saa ega midagi, vibab koguaeg Aam ja esitule klaasi peale veel ei pannud, sest liimi pole aga panen lähiajal kindlasti Pilte ka !
Re: Madize Keeway Matrix 06 Kuradi kena jäi peale poleerimist, viska link, kust vaatasid jms, teen endal ka ära !
Re: Madize Keeway Matrix 06 Mul pole poleeritud klaasist piltigi ju veel pandud :lol: See luup on ainult lapiga üle tõmmatud, klaasi tegin nüüd hambapastaga ära aga erilist vahet nagu ei pannud tähele aga halvemaks küll ei läinud, muidugi võid ka proovida, see võtab nii vähe aega ka, link: http://www.youtube.com/watch?v=4QwzHOO-3lk SOOVITAGE MILLEGA KLAASI TAGASI LIIMIDA TULE KÜLGE !
Re: Madize Keeway Matrix 06 Kuumaliimiga, korralikult tehes üsna hea tulemus ning pärast kui kunagi vaja peaks minema siis ''vaibanoaga'' elukerge eemaldada.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Y0, davai soovitage, milline osta. Kas Carbon läikega, Carbon matt või lihtsalt must, mina olen Läikiva Carboni ja musta vahel.. :roll: MUST: http://www.cn-parts.ee/vana/index.php?o ... ct_id=4716 CARBON LÄIKEGA: http://www.cn-parts.ee/vana/index.php?o ... ct_id=4718 E: Muidu tule panin liimipüstoliga kinni ja väga timm jäi, valge survekas ja lahjemad sidurivedrud vaja ka sebida siis oleks hea...
Re: Madize Keeway Matrix 06 Tere, mis Nokiaga täpsemalt tegu on? See mis seal ühel pildil luubi all on.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Tegemist on ühe maailma parima telefoniga NOKIA 1616 :lol: Ei tegelt ka räigelt hea telefon on , mul x6 ja 5530 seisavad sahtlis ja kasutan seda
Re: Madize Keeway Matrix 06 Aitäh täpse vastuse eest! Kas oskad öelda, et kaua umbes selle 1616'e aku ka kestab?