Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas tõmba tuledele toon peale ja ledid esituledesse edu masinaga ja tee kevadeks midagi ilusat ja kiiret
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Kiire tuleb, aga välimuselt väga midagi ei muutu peale seda jah et ledid tagasi parkidesse ja vbl ka lähi/kaugtulesse kui pingeka ära vahetab, aga ei usu et kestavad seal. Esitule toonin ka ära jah kergelt 8) Igav hakkab siis lasen nõks madalamaks eest vist.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Eelmine nädal sai laiali kistud mootor jälle, et streetrace jaoks kunagi c3'd sisse panna, aga kui lahti tegin siis avastasin, et praegu olidki c3'd sees aga noh need sõitnud omajagu... mingeid pilte tegin ka. Muidu roxi stock silkudel ka väljalase nii suur? see, et nii räbal on, ei või jamada midagi ? Muidu seda ärge hakake nüüd rääkima, et oi nahhui sa kisud iga päev laiali seda..
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Ma muretseks silku pärast :roll: Ei ole mitte esimeses nooruses
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas ei lähe enam see peale ka Isegi kui MINGIL põhjusel peaks streetrace ostmata jääma, siis ostan ikka midagi muud peale.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas minu mäletamist mööda on stock silkul poolik väljalase, ehk seda on näpitud.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Oma roxil oli stock silkul jep poolik ava seal, kindlasti näpitud.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas kas mulle tundub või on silku tihendite asemel hermeetik? :lol:
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas yoyoyoyoyoyoyo tra nii happy keermestasin KÕIK ploki keermed ära mis perses olid, purukeeratud poldid puurisin välja jne.. 6,8 auk ette ja m8 keermelõikuriga üle, nüüd sitaks hea kõik jutud, tartu saab siis sebibi kroom kuuskant poldid (natuke pingutasin üle, üks veepumbakaane polt läks lahtikeerates hiljuti pooleks ja see tuleb veel välja saada, aga too maru kõvast materjalist, peab mõtlema mis teeb sellega. või puurida ära ja helicoili kasutada.) vabandust ebatsensuursete väljendite eest, härrad.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas sai liiva puhutud (pritsitud veits palju öeldud) Kunagi sebib reduktori laagrid ja vända laagrid ja siis niipalju kokku kui saab 8) Muidu reduktorile võib laagreid kuskilt laagripoest ka osta? Maru kirved hinnad on SA's, usun et peaksid ikka odavamad olema kui 11€ üks laager?
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Ma usun kui laager käes lähed laagripoodi siis ikka saab odavamalt..
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas okei, järgmine nädal tartu, siis vaatab ehk õnnestub saada muidu jah hr. ahnppk aka kevin lohh vigises et tal igav ja et las ma kirjutan midagi muidu tal pole midagi lugeda jou... nimona ma liivapritsin ja need on meie talvekulgurid keviniga .... :roll: Muidu kui kellegil helicoilidega kogemusi, siis võiks siia teemasse kirjutada sellest sryforOT
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas ja need on meie talvekulgurid keviniga .... :roll: Muidu kui kellegil helicoilidega kogemusi, siis võiks siia teemasse kirjutada sellest sryforOT[/quote] Scooooterclub daaa, k ole aw 8)