Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Edu sulle streetrace tahab pidevalt kolvivahetust , muidu kottis ka.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas streetracel on väga oluline sissesõit, sest ta tuleb tehasest suht tihedana, sellepärast võib kergesti kotti tõmmata.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Sellega olen kursis jah. Malmil lasen ka kohapeal tiksuda või hakkan kohe sõitma vaikselt? Ja mis pööretega umbes?
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas lase 15min käia kohapeal tühikäigul, siis las asi jahtub maha täielikult, lase uuesti 15min kohapeal käia, siis uuesti lase maha jahutuda, siis lase 2min kohapeal tuksuda, et soojaks läheks ja siis võid vaikselt sõitma minna ja alati kui sõitma mina lase ilusti soojaks minna, seda parema sissesõidu saad tehtud
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Mina tegin originaal silindrile 3 x 30 min ja siis sõitsin 30 km umbes 20 - 30 km/h. Ja kohapeal ei tohiks pöörded üle 6000 minna.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Pöörded on olulisemad. Sa mingit manuali sarnast asja ei saanud kaasa, kus kirjas kuidas sissesõit tuleks teha ?
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas ca 1h pärast saan paki kätte lõpuks, eks siis ole näha
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas kaunis, loodame, et astub edasi veel apremini, kui välja näeb 8) 8)
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas HELP korraks! Komp on kohvi stockiga võrreldes ikka päris karm :lol: Öelge nüüd UMBES mis düüsi võiks panna 17,5'le kui nõelaaste keskel, et liiga lahjalt kohapeal ei paneks tiksuma? :roll:
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Kaido oleks selle kohapealt öelnud : "helistagu selgeltnägija Nastjale" :lol: :lol: :lol: aga eks see katsetamise värk ole :roll: :roll:
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas EI tahagi midagi täpset, ütlesin, et umbes. Ei taha väga first stardi ajal katsetada neid düüse.. E: Mingi 80 oleks norm ? Lugesin kuskilt, et 5-10% originaaldüüsist suurem peaks olema, kui streetrace peale paned. Ei tea muidugi mis neil orginaalis on.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Kui sa seda kardad et segu vaeseks jääb siis hakka kuskil ilmselgelt suurtematest pihta. Hakka näiteks 100 alla poole tulema.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas No algul panin 82 düüsi, see tundus suur, sest tühikäiku ei olnud ka siis kui tühikäigu kruvi täiesti põhjas ja nõelaaste üleval. Lõpuks jõudsin vist mingi 68'ni. Noo see ei ole ju okei, et nii väike düüs läheb, kui mul stockil oli juba 80. Seda ka, et kui toorel nõel ära võtta ja tagasi panna, kas siis on toores maas või peal? https://www.youtube.com/watch?v=yEULkNPoBCc
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minarelli LC/Ketas Kohapeal tuksudes ongi segu rikas. Mul oli sama jama kui tegin sissetöötamist ja panin 52 düüsi sisse ja küünal jumala must. Aga kui vaikselt sõitma läksin siis sain aru et see ikkagi väike.