Re: Madize Keeway Matrix 06 Tra noh krt :-x Kuna mul täistule märgutuli ei tööta (see mis spidos), siis proovisin korda teha javärki ja selle käigus läks mingi juhe vastu spidotrossi seda mutrit mis kinni hoiab spidotrossi spido küljes ja siis aku tuimalt täiesti tühi, isegi kella ei näita, panin käima andsin paaru siis laadis ja siis lõi krdi täistule pirni läbi rsk, tra täiesti vittus rsk. see on see, kui isoleerida ei viitsi -.- Tegelt ma ei tea ka, kas oli sellest juhtmest, aga ei teaks ka, et mõni teine juhe lahtiselt on -.- Tra pole lahjemat akulaadijat ka, ainult see mis isa ülesse tuunis mingi vene oma, mõeldud autodele aga retsis ta nii ära, et pani veoauto käima -.- sellega ei hakka nssma ka, tra midaiganes loodan, et akuga midagi ei juhtunud, et laen täis uuesti ja timm, tra ma nii mad rsk -.- :-x
Re: Madize Keeway Matrix 06 Arvan ka, et kaitsme viga. Endal lõi samamoodi läbi, juhtmed läksid sõidupealt kokku. Panin uue kaitsme sisse ja asi töötas taas.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Sorry for duubelpost aga oskate öelda millel oleks sama 8a kaitse, mis mul läbi läks? Tanklates on ka neid müügil muidu ?
Re: Madize Keeway Matrix 06 Hästi varustatud tanklates müügil, tavaliselt auto kaitsme blokis ka neid hunnikutes... Endal 7.5a kaitse ˇˇ
Re: Madize Keeway Matrix 06 Minu toyotal on ainult need tavalised kaitsmed ja siis need hiiglasuured releed jne, seda seal pole.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Igavusest kiskusin mootori alt ja vedasin oma tuppa, puhastan ära ja vaatasin, mis seespool toimub ka, kepsul suht normal lõtk sees, muu kohta ma ei oska öelda väga midagi, kuna ei ole sisu poole pealt nii tark veel , panen mõned pildi, eks te vaadake ja rääkige, kas midagi tundub vigane ka?
Re: Madize Keeway Matrix 06 kui kepsul on loks paremale või vasakule siis pohh, aga kui üles-alla loksu on siis väntvõll hädane minuteada :roll:
Re: Madize Keeway Matrix 06 MEHED vaadake lolo DIY soodapritsi, täiesti haige kui lebo läheb raami pealt ja igaltpoolt ära kärvand muda ära ja mustus kõik ja värki, lasin raami üle ja väga puhtaks saab nii, homme ja täna siis blokk ja mõned detailid üle 8)
Re: Madize Keeway Matrix 06 Jajaaa.. Aga täna sai siis blokk, vario kaas, jahutustaldrik üle lastud soodaga kergelt, mõne koha peale ikka sitta jäi, sest vaevalt, et seda kunagi puhtastatud on Kopsud soodat täis na -.-. Aga mõned pildid ka, esimese pildi peal on enne puhastamist jahutustaldrik, teistel piltidel on näha teda puhtana ka Edit: kõik see puhastamine ( eelnevad ka) läks siis 3 kg soodat (6 pakki )
Re: Madize Keeway Matrix 06 milline see soodaprits välja näeb ja mis tee palun purgist vms pilti, talvistele tuunijatele hea soovitus kuidas raami puhastada ja mis toodet kasutad kirjuta ka kuidas peale kannad seda möginat ja millega eemaldad selle
Re: Madize Keeway Matrix 06 Toda soodat kasutan: Kompressorile käib see: Mina tegin nii, et panin selle sooda lihtsalt kopsikusse ja lasin otse raami peale, kanna prille ja resperaatorit, muidu pärast suht sitt olla see annab mingisuguse kaitsekihi ka st. ta teeb matiks selle kohapealt aga kui lapiga üle tõmbad siis kaob ära, võid maha ka pesta ma arvan. Muidu kui sul seda kopsikuga värki pole siis tee ise see ''püstol'' :http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=77&t=87618
Re: Madize Keeway Matrix 06 Mis auk on mul reduktori õli väljalaske poldi kõrval? sealt tuleb pidevalt õli välja -.-