Re: Madize Keeway Matrix 06 Ühte võin öelda, Kenda rehv pask, kulub kiirelt, pidamist pole ning enamasti muutub kandiliseks. Maxxise rehviga on enam-vähem.
Re: Madize Keeway Matrix 06 loputasin ära nitro lahustiga, aga kui vänta keerad siis on kerge kahin, tuleb laagrid ära vahetada ? :S Vahepeal käib suht raskelt
Re: Madize Keeway Matrix 06 Nonii nonii, praegu sai just tellimus teele pandud Camexisse. Tellitud asjad: Silindri tihendite komplekt TNT 50cc kolb Sidurivõlli laager Stage 6 mõõdupudel NGK küünal (sama mis manualis ettenähtud) Paljud räägivad halbadest kogemustest Camexsiga, siis loodan, et minuga midagi paha ei juhtu :lol:
Re: Madize Keeway Matrix 06 Palun abi... Dafuq? Süütetrummli mutter ei tule lahti na, mitu cm'ise läbimõõduga pulka ära painutanud (seest täis ofc) Rääkige mida teha,et lahti tuleks? Lööktrelli pole mõtet pakkuda, seda pole minu läheduses kellegil -.- wd-40 ka ei aita? EDIT: Kuumpuhuriga tohib seal veidi kuumutada? Magneetoga ei tee midagi?
Re: Madize Keeway Matrix 06 See ''padrun'' on mul küünlavõti ja sinna sisse käib pulk, mul pole enam ühtegi pulka mis sinne sisse mahuks ja mis oleks tugev, minu jõus pole probleemi vaid pulga jõus on probleem Tekst segane..
Re: Madize Keeway Matrix 06 aga nii ei aita et keevitada selle võtme otsa mingi jubla mllega saab keerata või äkki puurida seda auku suuremaks saaks midagi paksemat läbi panna ja keerata?
Re: Madize Keeway Matrix 06 Kui puurida, siis läheb seep ''padrun'' puru nagunii.. egas midagi linna saab siis ostab ühe hea padruni ja vast siis saab lahti. :roll:
Re: Madize Keeway Matrix 06 LAHTI SAIN !!! JEEEESSSSSSSZZZZZZZZZ!!!! 8) 8) 8) Lasin wd'd sinna auku kus mutter on ja öö otsa ligunes ja nüüd tuli easy lahti
Re: Madize Keeway Matrix 06 Jupid sain kahe päevaga kätte 8) Kolvil rõngad peal, sidurivõlli laager vahetatud, küünal ei sobi ainult...sai küll manuali järgi ostetud sama küünal aga lühike on, ei ulata silkupeast läbi Pilte panen õhtul või homme Täna võtab muidu bloki ka pooleks kui siduritrumli maha saab.
Re: Madize Keeway Matrix 06 Mis spidokal viga oli? Kuidas korda said? Ise ostsin ka endale Keeway ja spidokas pekkis - ei näita midagi, vett läks peale nagu müüja väitis...
Re: Madize Keeway Matrix 06 Esimeselt lehelt lugesin, et Spido - KORRAS, endal muidu ei näita km/h, KM lugemine peaks VIST isegi töötama...
Re: Madize Keeway Matrix 06 Mul olid osutid pooleks ainult, see oligi viga, kui ostsin uue spido, et uusi osuteid panna, siis ma ei saanud neid osuteid kätte ja siis ma pidin kahest spidost kokku ehitmaha ühe ja siis oligi KORRAS, sul ikka analoog? Mitte elektrooniline?