MaiceL Kymco Agility 84cc

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MaiceL, Dets 29, 2011.

1. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Eks ma vaatan jah, keevitan siis leegika otsa mingi krossimasina püti. Kui midagi muud üle ei jää, tuleb vana sumpa ümber ehitada.

2. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Oleks hea ka leegikas suurem teha.

3. brain14

brain14 New Member

590
    0
    0
    Kergem osta mingi 125cc 4t Atm-i sumps ja siis leegigat ümber keevitada jne.

4. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Mõtekam siiski lihtsalt sumpa pütt osta ja toru leegika jaoks, atm-i sumpa ei pruugi sinna üldse alla istuda, nurgad teised, sumpa kinnitus jne ka vb ja siis kergem torust leegikas ise teha.

5. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Suht ok isegi. :D
    Aga edu silkuga, ma lasin seda 6 korda kotti, kui endal oli peal... :D
    Ja keerasin kõik klapid ja väntvõlli jne putsi, jei. Aga pmst, kui rõngaid vaja, siis mul on tutikad olemas, mul endal nüüd 70cc silku peal. :)

6. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Tänud! Loodan, et nii ruttu kotti ei jookse. Üritan ilusti sissesõitu ka teha.
    Aga muidu sai täna malossi punane survekas kollase vastu vahetatud, 5.5g rullikud mis ei sobinud, sai 5g vastu vahetatud ja sai ilma randita puks varikasse ostetud. Variaator sai kokku pandud, ja kõik mootor on nüüd OK. Vaja raamile ainult tõsta. Täna ei jõudnud, kuna pimedaks läks juba.
    Homme panen mootori raamipeale.

7. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Sissesõit on nõrkadele, hyppas kymco peale ja lasi tagal minema kui silku vahetas ;)

8. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Täpselt nii. Pohhuj, uus silku peal, kärab kah sital ajal. :D

9. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Peaks algul ikka sita tööle saama. Täna sai sitaga hulga jamatud, ja tööle ikka ei saanudki. :roll:
    Suurest peksmisest läks kick süsteem ka perse, see sai ka uus täna ostetud.
    Komp on ülihea, säde on hea, küttega ma ei teagi nüüd, äkki mul karpa ka putsis. Homme vaatan, äkki tuleb uus ja suurem karpa üldse peale visata :roll: .
    Kas keegi oskab nüüd öelda, et kuida need voolikud seal olema nüüd peavad?

10. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Topkaga proovisid või mitte ?

11. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Proovisin, ja ühe korra ainult lubas. Päris palju kordi sai proovitud. Lõpuks ei saanud enam proovi, kuna kick läks perse ja starter ei jõudnud vedada.

12. k2ijala

k2ijala New Member

642
    0
    0
    Kymco üks probleem on et starter võtab voolu ära ja sädet pole.

13. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    jah, proovisin starteriga tööle panna, ja vaatasin, kas sädet ka on ja polnudki. Vändast veel midagi teeb.

14. k2ijala

k2ijala New Member

642
    0
    0
    pead panema sädeme jaoks eraldi aku :lol:

15. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Ära liiga palju topkaga proovi kui tööle ei lähe, pärast on karter bensiini täis.

16. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Proovige elektristarterit ning kicki korraga, ühel vennal töötas 83cc narakuga nii koguaeg.
    Tee topkat, starter pluss kick.

17. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ei ole veel sellepeale tulnudki. Homme vaatab, praegu aku laeb. Kui siis ka midagi ei tee ostan uue karpa ära. :p

18. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Täna sai siis lõunapaiku trellist käima pandud ja töötas ilusti. Hääl oli kohe teine kui 50cc silindriga. Pöördeid rebis ka normilt. Õhtupoole sai kick süsteem ostetud ja paigaldatud, ja proovitud. Kõik töötab, sai siis proovi sõitu tegema mindud, ja 250m sai sõidetud, ja siis tegi jõrrrr ja enam ei töötanud. Tühikäigul töötas, ja kui gaasi andsin suri välja. Peale seda enam ei käima ei läinud. Vaadake HELP alla, seal mul teema tehtud.

19. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Putsi, ma viskaks selle sita minema. Nii närvi ikka ajab. Silinder mille ls on 250m tuleb minema visata vist. Kuradi 4t on ikka nii peded masinad raisk, oleks pidanud korraga aeroxi, sr-i ära ostma mitte selle sitaga jandama hakkama. Kolvi käik on nii lühike, ja kui pöörded kõrged, ei jõuagi klapp sulguda, ja sellega lööb jälle klapi kõveraks. Ennem oli juba niiviisi, nüüd vist jälle :roll:
    Vänt käib nii nõrgalt, ja komp puudub :|
    Tuleb jälle vist lahti võtta, ja naraku 89cc silkukomplekt koos plokikaanega ära osta.
    NB: Need kes tahavad 4t rollerit tuunima hakata, neile ma seda ei soovita! Üks sitt hakkab nendega pihta, uskuge mind ja teisi ka. Ostke parem 2t pill, isegi CPI kui kõvema jaoks raha pole, parem ikka. 8)

20. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Hetkel võimalus ülikõva SR70R saada hea hinnaga, tule ja võta ligi!

Jaga seda lehte