MaiceL Kymco Agility 84cc

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MaiceL, Dets 29, 2011.

1. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Oleks õigel ajal kui raha veel oli sinult selle ära ostnud, nüüd rahakott lagedam, 700.- eur vist on ainult :|

2. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Keeran mõned jupid maha või annad mingit asju peale ja ma selle 700ga nõus :D

3. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Päris ilma sumpata ja silindrita ka päris ei tahaks osta siis :roll:

4. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    No variod ja siuksed asjad, mitte silinder.. sumps võib ka olla, võtan sumpa ära ja teeme 700!

5. brain14

brain14 New Member

590
    0
    0
    see jupitamine kyll suht mõttetu, küsi vanematelt 300 võlgu kunagi maksad tagasi.

6. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Seda küll, aga praegu pole enam üldse mingit huvi rollerite vastu. Endaoma ajas nii närvi.

7. brain14

brain14 New Member

590
    0
    0
    kaeva auk ja viska sisse, või müü ära kellegile ja saad osta Jani julma masina.

8. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Auku viskaks hea meelega. Maha müüks ka, aga keegi ei osta. Ei teagi mida teha kohe. :|
    Hakkan jalgjawaga sõitma :p

9. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Pigem on see isehakanud spetsialistide viga, mul küll ei teinud midagi klappidele see kolb, ega mitte ka silku, te keerasite ise midagi putsi vist. :D
    Ma sain kokku ca 1000km sõita selle silkuga, kokkulasin ka korralikult seda, aga no, maitea, mul 70cc peal ja mitte sittagi pole praegu viga. :) 4t saab ilusasti tuunida, aga kui sa kuradi nukkvõlli ei oska paika panna ja klappe jne, siis tõesti pole mõtet näppida( Mul on juba need selgeks saanud tänu stc'le ja kymcole)... 4t pole viga midagi, anna silku mulle, ma annan pmst tutika 50cc silku koos kolvi jne'ga vastu. Tms'il on peal...
    Ja siis saad näha, kuidas kymco selle silkuga ringi laseb. :D

10. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ei kõik on õieti. Ja klapi lõi ta kõveraks siis kui masin oli stock, ja teda polnud kordagi lahti võetud.
    See spetsialist pole mingi naljavend. Ta on eluaeg masinatega tegelenud, ja viimaselajal just rolleritega. Ta ütles seda, et klapil on ainult üks vedru, aga teistel hiinakatel on kaks vedru, ja nendel kymcodel on jah tehasest ühe vedruga, ning vedru on nõrk ka veel, ja ta ei jõuagi klappi kinni sulgeda, ja lööb klapi kõveraks.
    Masin eile töötas.
    Aga 4t on pede ikkagi. 2t poole etem (võimsam ja lihtsam). Majanduslikel põhjustel pean selle 4t sitaga jandama.

11. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ära nüüd päris mõnitama ka tule :p
    Nii loll ka ikka pole.

12. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    HETKESEISUGA ON ROLLER TALVEUNES!!!

13. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Tsintsudel on ka ainult üks vedru... Mitte 2, vähemalt stcl oli üks ja tmsis kaaa. :)

14. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Too vend ütles, et tal oli 2. Vb. oli tal varem pandud 2 vedru, kui ta ostis. Aga muidu panin rolleri ära talveunne. Kevadel hakkan vaatama ja uurima.

15. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Pole enam kaua aega postitanud.

Hakkan siis rolleriga tegelema märtsi kuus, ja tuli mõte välimuseks teha midagi Red Bulli sarnast. Vaatan, kui kusagil on kleepse siis ostan ära ja vastavad värvid ka ja tuleb midagi nikerdada kuigi see on päris keeruline. Sport sumpsi kui saan ja tahan ostan kasutaja GM6969 käest või teen ise (keevitust pole). DH lenksu kui ostan siis kunagi suve poole. Jalgealla kui saab panen mingi alumiiniumist jalaplaadi.

16. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Üks halb pilt siis talvehooajast.

Rollerile tuleb vb suurem karpa peale, kui poes homme olemas on. Ja kunagi kolme nädala pärast uus värvilahendus jne.
    Soovitage, kuidas ja millist värvilahendust. Mõtlesin midagi musta ja sinisega.

17. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Stock sinise mustaga on üsna kena:

18. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ma mõtlen veel, kuidas teha. Igatahes must ja sinine tuleb. Vahepeal mõtlesin sinist ja hõbedast ja red bulli kleepsud ka peale. Siis mõtlesin veel musta ja rohelist ja monsteri kleepsud peale.
    Küll siis märtsis näha on, mis tuleb. Sisegondleid ei värvi, vb ainult ühte sisegondlit värvin.

19. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Mul ka roller ei taha k2ima minna , pakkun et põhjuseks on se et vähe kütet saab peale , peaks suurema düüsi proovima :roll:
    vahepeal ainult lubab :-x
    Aga edu sulle kymco-ga ! Suht korralik roller ka välimuse poolest !

20. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Tänud, aga koolivaheajal hakkan välimusega tegelema, et siis uus värv jne. Veljed ma värvin suvel üle, kevadel veel ei hakka.
    Uus ja suurem karpa tuleb ka osta, kuna enda karpa on prügimäe kaup ja praegu sõidan ühe teise rolleri karpa peal. Suurem karpa pidi vist võimsust ka juurde andma ???
    Aga üks suur jama on veel, et CDI tuleb ka välja vahetada, kuna piirab julmalt pöördeid praegu mul. Vaatasin, et jummala kallid on need kymco piirajateta cdi plokid :roll:

Jaga seda lehte