MaiceL Kymco Agility 84cc

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MaiceL, Dets 29, 2011.

1. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    eem , mis sa tahad öelda et kui sa vahetasid 84cc ja ei vahetanud karpa suurema vastu ? :roll: kui ei vahetanud siis loogiline et ta ei toida korralikult ära .
    Siiskui suurema paned , tekkib sul rohkem võimsust ka , aga karpa peab ka naq timmis olema , mitte nii et kui ostad uue karpa ja lheb peale jne , pead timmi ka ajama , vb isegi düüsi välja vahetama :roll:
    Ja ma täpselt ei tea millised need cdi-id ka kymcodel on , aga sa ei pea originaal kymco piirajateta cdi-id võid osta n2iteks naraku piirajateta cdi .ja mitme pistikune ka sul on ?vist peaks ka 2 pistikut olema cdis . http://www.cn-parts.ee/vana/en/shop/det ... a?sef=hcfp

2. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Ei saa seda CDI-d kasutada, kymcole sobib ainult kymco originaal piirajata CDI, teiste CDI-dega ei hakka tööle, orig karpa toidab 4t 84cc ära küll kuid suurema karpaga võib rohkem kätte saada küll.

3. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    oleneb , võib ka mitte ära toita ja tööle mitte minna , kuna ei sa 2kki bena niigi k2tte . ma ostaks kindlalt suurema . võimalik tglt et toidab , aga se cdi värk siis selge.

4. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Kymcole ei sobi jah ühegi teise 4t hiinaka CDI. Suvel proovisin ja panin ühe teise hiinaka CDI ploki peale, ja see proovimine läks mul maksma 20.- eur kuna CDI plokk läks läbi. See peaks mu rollerile sobima http://www.cn-parts.ee/vana/en/shop...-piirajata-kymco-aqility-vitality-4t?sef=hcfp
    Ja see karpa peaks ka vist sobima http://www.cn-parts.ee/vana/en/shop...-naraku-tuning-cvk-24mm-85-180cc-gy6?sef=hcfp
    Aga mul väike loll küsimus ka, et kui ma panen suurema karpa on mul vaja panna suurem kollektor ka???

5. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    ma ei usu , need tavalised on need sama suure auguga kui silindripea seal on , osta silindripea , kus to auk suurem.

6. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    aga karpa võiksid isegi nata v2iksema võtta vist .

7. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Ma järgmine nädal (vb isegi täna) vaatan kas võrus relibetis on suuremat karpat. Aga ma tahaks mingi 22mm karpat, oleks kõige parem.

8. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    tra ikka kymcole on kallid cdi-id :-x :eek:

9. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Miks? Ei ole mingit vajadust väikemat karpat võtta.

10. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Täna sai siis uus ja suurem karpa ostetud, kuna vana oli läbi. Liigub täitsa hästi nüüd.
    Tagatule tegin ka ükspäev ümber ja panin suunad tagatule sisse. Väga sitt asi tuli välja, kuna kui suunatuld vilgutada, ei saa aru kas piduritulega jamad või on see suunatuli hoopis. Niiet on vaja osta välised suunatule junnid ka siis. Amordi kõrgendus tuleks ka osta ja under meisterdada, kuna viskasin selle tehasi nn "undertaili" alt minema ja suht inetu on nüüd. Ja kindlasti ka uus värv tuleb ka nüüd lähiajal peale panna.
    Välimus vajab kõvasti tegemist, kuna küllaltki halb on välimus hetkel...

Jaga seda lehte