Maidu MBK NITRO 100cc

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by udiam, Juuli 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. keeway.

keeway. New Member

545
    0
    0
    minek küll oli masinal päris hea :d

2. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Ma ka ei kurda jah :p aga sain 90 düüsi, vahetan varsti ära. Peaks ka silindri ära tegema mõni päev.

3. Cheiver

Cheiver New Member

458
    0
    0
    On sul originaal tehasedokid või on mingid braueri vms dokid?

4. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Aga need on leedu dokid ja mul leedu numbrimärk ka olemas. Mis vastab nendele dok-idele

5. Cheiver

Cheiver New Member

458
    0
    0
    No mul pohh mis riigi omad need dokumendid on, kas nad on tehase dokumendid või on väljastajaks mõni motopood???
    Ja see leedu nr märk ei anna sulle mu**igi ju, kust sa tead, et see seal 125-sena arvel polnud?

6. -JG-

-JG- New Member

130
    0
    0
    Sa löö need külge ega ment kontrollib SInd tihemini aga ta ei saa su kohta arvutist andmeid. See Sul parem varjant, kindlustus ka ära ja olemas 8)

7. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Teen dokkidest pilti muidu aetakse siin puhast mägra p*ska suust välja

8. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Nii täna lükkasin käe kõrval 5km õrna pohmakaga rollerit kodu, kuna masin hakkas pooma jätsin seisma ja enam tööle ei läinud. Pesin rolleri ära ja kui aega saan kakun vist mootori laiali ja vaatan mis üllatusi on oodata. :-x

9. -JG-

-JG- New Member

130
    0
    0
    Järeldan sellest, et oleksime pidanud kõik alko ära jooma. Siis oleks kõvem lükata olnud.

10. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0
    Mul läks piaggio stock silku ac ükskord 11000 rpm mäest alla. 8500rpm oli tippkiirus muidu sirgel teel.

11. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    :lol: Kui sa mus sõber poleks paneks ma selle lause signatuuri. 8500rpm näitab mitu täispööret teeb vänvtõll minuti jooksul.

12. udiam

udiam New Member

697
    0
    0

ANDKE TEADA KUSKOHAST SAAB REMONTKOLBI !!53 suurusega või suurematki 57 on malossi oma ja maksab 1100.- umbes +puurimine ! asjaga kippe!

13. milky

milky Member

301
    0
    16
    Aga see "tasuta" lahendus suht jama ka ju ,sest metalli omadused muutuvad ju kuumutamisel. Kui metalli kuumaks ajad ja maha jahutad siis metall läheb pehmeks ju(just lihtsalt jahtudes). Ja vaevalt ,et see raamile head teeb. parandage kui eksin :roll:

14. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0
    No aga mul spidomeetrit polnudki ja sõitsin tahhoka järgi. 5500 rpm oli 50km/h alati linnas autodel taga sõites. Selle ma ütlesingi, et 8500rpm juures oli tippkiirus, spidomeetritross ju puudus.

15. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Maidu pidi uue raami saama 100kriga.. :)
    Juht joppad selle, aga jama et sliku jne kammaja jne.

16. Nihhuja

Nihhuja New Member

779
    0
    0
  17. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0
    Kui sul midagi üle ei jää siis teed 70neseks ja ostad mult stage6 streetrace endale ära :p

Kindlasti leiad midagi,

täna kell 6 :p

18. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Tänan pakkumast aga mu teada pole see remontkolb kuna silinder on juba ise 52 siis ei ole mingit kasu kui üle puurida.

19. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Masin jääb natuks seisma :roll: Puudub raha parandamiseks, kui keegi parandada toob midagi siis saaks jälle pilli tööle. Mõtlesin juba kukeseeni korjama ja turule müüma minna :lol:

20. -JG-

-JG- New Member

130
    0
    0
    Ma võtan Su tööle :D Saad 2x rohkem pappi kui Sven :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte