*Maku* Aprilia SR50R'05

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by *Maku*, Märts 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Re: *Maku* Aprilia SR50R 2005

Aww Kirsipunane värvilahendus.. kena.
    Edu! 8)

2. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0

Väga asjalik asi on sellest valmis saanud ;)

Meenutust vähe.

3. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Tänud kõigile heade sõnade eest!

4. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38

Praegu välimus on väga ilus,meeldib! :p

5. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Tänud,plaanis on veel tagatule klaasid toonspreiga üle värvida ning mõelda vasaku esikondlile midagi välja kuna seal on kriimud mis rikuvad vasaku külje ära,mõtlesin carbon kile sinna kuidagi sobitada.

6. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38

Miks ei taha ülevärvida?

7. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

No mul ongi kahe vahel,carbon tuleks ehk odavam ning kui ilus jääks siis miks mitte,samas see värv minuteada suht kallis niiet ma ei teagi praegu.

8. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Täna sai camexis käidud ja ostetud:
    Uus aku
    RMS poolkuu
    poolkuu puks
    Punane bensiinivoolik
    Malossi esimesed piduriklotsid
    Kohe varsti on masin valmis sõitmiseks!

9. I.P.C

I.P.C Member

326
    0
    16

10. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Tegin igavusest paar klõpsu.
    Peale on pandud nüüd esimesed Malossi piduriklotsid,poolkuu puks,RMS poolkuu,uus aku laeb hetkel.
    Kick liigub nüüd nagu tutikas,eile mõtlesin,et proovin kas tööle ka läheb ning lõin 1 löögi ning pill käis ja sai tehtud siis üle pikaaja esimene tiir.
    Nüüd tuleb pilli natuke timmida.Ainukesed asjad mis oleks vaja veel üldse osta on el.starter ja tahaks originaal käepidemeid.Kui kellegil pakkuda el.starterit mõistliku hinnaga ostaks kohe ära.
    Tehniliselt poolelt on nüüd kõik korras va starteri ja peaks hakkama välimust lihvima,siis oleks minusilmis masin perfektne.

11. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Nonii,täna sai ringi sõidetud.Tundub et olen saavutanud oma eesmärgi ning roller on peaaegu väga heas korras.
    Elektrisüsteem on korras va et spido näitab et kuumeneb üle kuid tegelt mitte.Liigub täitsa hästi minuarust,ma rahul.
    Peaks hakkama vaikselt jälle mõtlema mida teha kondlitega,kui saaks täpselt sama värvi värviks üle,aga pole kindel kas saan.
    Selle hooaja elab nüüd ilusti üle,tulen ka avamisele.Ootame veel soojemaid ilmasid !! :p :p

12. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

SIttagi perfektne,vahepeal läks lambist kolb,õnneks silinder jäi terveks,siis ostsin paar päeva tagasi uue kolvi,panin peale ning panin masina kokku et saaks alustada rahulikult sissesõitu kuid jõudsin sõita
    100 meetrit ning suri välja nagu oleks bensiin otsa saanud.Vaatasin simmeri üle ja magneeto poolse simmeri all oli väike loik,vahetasin siis simmeri ära ning sittagi masin ei tööta,peksa palju tahad.Kompi on , bena on,aga midagi ikka putsis.Võimalik et läheb varuosadeks kui ostjaid on.

13. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Lase kellelgi see mootor otsast lõpuni korralikult kokku panna, vähem ajukeppi ja rohkem sõidu nautimist.

14. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Nonii,praegu just peale kooli mõtlesin,et vaatan mis siis Ril viga on.Nagu ennem mainisin,et nagu bena sai otsa,selles ka asi oligi,nimelt olin teinud ise ühe väga lolli ja piinliku vea :D
    Viga oli siis selles,et olin bena vooliku nimodi pannud istmeboxi kõrvalt,aga mingil põhjusel oli ta läinud istmeboxi ja raami vahele ning jäi sinna vahele :D:D,seega sai karpast bena otsa ning suri välja.
    Nüüd masin käib ning panen varsti siis raskemad rullid ja stock sidurivedrud sissesõiduks.

15. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Hetkel sõidetud sissesõitu 90 kilomeetrit murevabalt.Camexis öeldi kui kolvi ostsin et sissesõitu peaks tegema 100 kilomeetrit,aga et oleneb silindri kulumisest.

16. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Ma uue kolvi panin(õigemini esinduses pandi), tegin 300km sissesõitu. esimesed sada sõitsin põhiliselt 35km/h , peale seda mingi 50km/h

17. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Ma olen 45 km/h sõitnud hetkel koguaeg,sõbral pandi ka esinduses uus kolb,tegi 100 kilomeetrit sissesõitu ära ning nüüd sõidab palju julgemalt juba.

18. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

mitu korda sind mähel/äigrumäel näinud, sitax kena masin

19. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Hetkel sõidetud natuke alla 200 kilomeetri,masin väga hästi vastu pidanud,liigub ka nüüd lõpuks mõnusalt,käivitub samuti pmst alati 1 löögist.
    Vahepeal toonisin tagatuled ja esimesed suunakad ära.Plaanis oleks nüüd punane veljeteip kui kuskilt seda saama peaks.
    Samuti tahaks veel originaal õhufiltrit ning rattapealset porilauda,praegune õhufilter piirab natuke ning tegeleda kunagi kondlidega.
    Talvel ostsin Malossi delta clutchi,panen varsti peale selle.
    Kui kellegi pakkuda stock õhufiltrit ja rattapealset porikat siis PS,vahetan NRG õhufiltri vastu ka.
    Pilte:

20. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38

Toon mulle laikib :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte