*Maku* Yamaha Aerox '07 midrace varuosadeks

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by *Maku*, Jun 27, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Re: *Maku* Yamaha Aerox '07 midrace LEITUD!!!!!!!

Räägivad jah üksteist sisse ning neil tulemas paras jama.Väga tore et see punane ka ülesse leiti.

2. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36

Ainult kahju ,et ta enam punane pole :| Loodan ,et toibute kannatanud pärast seda jama ja saate asjad kenasti joonele. :roll:

3. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38

Vähemalt ühed vargad Tallinnast eemaldatud.

4. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16

Ei oleks selles nii kindel, 4 eelnevat vargust olevat olnd 2 neist. üks seal uhkustas eelmine aasta lasi 15 rotti jne

5. BeAfro

1,770
    12
    38

Mis nad olid uhked veel, et rottisid?

6. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16

ojaa, neile pakkus see asi seal nalja palju

7. BeAfro

1,770
    12
    38

Pmst oli suur kamp venelasi, kes lihtsalt nahaalselt tõmbasid rollereid tuuri, viisid sinna ja tõstsid mingi lambi raamile ja värvisid üle ja müüsid varuosadeks, aga mitte keegi ei tea kuhu nad need müüsid?

8. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16

suht nii jap, mingi väike kurtis et tema ei varastand ja on mures nüüd oma rk kasutaja staatuse pärast, kahjuks ei öelnd ta enda erk nime,

9. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38

Varsti kui Aerox tagasi,Maku lubas,et kirjutab korralik story selle kohta.

10. BeAfro

1,770
    12
    38

Loodab jah seda storyt, tahaks väga nagu seda full värki lugeda.

11. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Ausalt ei oska öelda kaua sellega läheb, et millal roxi tagasi saan.Kogu see sitt võtab mega kaua aega, roller on lasnamäel mendis aga uurimine toimub üldse sõle mendis.Uurija kutsus isa ühekorra (27.05) rääkima, ning peale seda pidi minuga kontakteeruma ja mind kutsuma.Isale ütles et vargad pole hetkel kinni peetud.Tahaks juba öelda mis puudu on ja need munnid võiks tra mingi karistuse saaada, tahaks roxi ka tagasi saada.Tglt ennem varastamist mõtlesin, et paneks müüki, et hakata vaikselt auto lubasid tegema aga njh, lükkub kergelt aasta...Teeb streedi korda et sellega sõita, ja kui rox käes tuleb korralik ehitus ning kui valma siis panen korraliku ajalooga masina müüki
    Temal vaja käbi ja käbivastust ning 17.5 karpat(streedi karpa oli roxil varastamise hetkel peal )

12. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Pole siiani mingeid uudiseid.Tahaks roxi tagasi juba :roll: :roll: :roll: :roll:
    Igatahes, räägin loo ära, kuna ei tea millal selle roxi ükskord tagasi saab :|
    00.08 viidi siis FR.R Kreutzwaldi 14, raadiomaja valvega siseparklast rox.Täpselt kell 10.15 saadab isa sõnumi, et ei näe roxi kusagil parklas. Sellepeale läks tuju päris vihaseks ning lasin üle kontrolltöö ja ühe järeltöö ning tormasin siis sinna. Ja oligi läinud, siis sai kõik tuttavad läbi helistatud, et ehk keegi on näinud või kui näeb siis annaks teada.Tegin kuulutuse FBsse ja olin suht mases omadega. Siis tuli Chrisi isa ja tõi mulle oversize, STR esitule ja plastik mono.Nojahm, need läksid siis kapipeale seisma. Sain siis sõbraga kokku, ning mõtlesime, et pohhui, lähme rääku ning teel Pirita selveri tanklasse sain infot, et arvatavasti rox on kuskil võidujooksu tänaval(LASNAMÄGI) olevas garaazis,keegi tegi isegi rõdult pilti, kus roxi näha.Võin öelda tegelt, et see kes mu roxi aitas ülesse leida on Vladislav, OLEN ELULÕPUNI SULLE TÄNULIK!
    Kimasime siis kiiresti sinna, kuid ei leidnud õiget kohta.Sain Vladiga kokku ja uurisime eemalt.Peale seda tegi ta kõne kellelegi, kes oli seal garaazis vist ja rääkis need vennad sisse. Siis kutsusin mendi, kes alguses ei tulnud, kuna MINA ei teinud avalduse, vaid mu ISA. Lõpuks ajas isa asjad joonde ning politsei jõudis mingiaeg. Mentidega läksime sinna garaazi, kust tuli 9 russi välja. Ma läksin sinna garaazi ja voilaa, minu kondlid vedelevad maas...
    Siis oli juba parem tunne, aga tuju kadus kohe ära kui ma kuskil seal garaazis oma velgi,raami,mootorit ei näinud.7 venda lasti minema, 2 venda jäi sinna, neid oli mõlemad eelnevalt 4 rollerivargust.Lõpuks kui menti jõudsin kirjutasin korraliku seletuskirja, kus mis kõik puudu on.Need vennad said varem valmis ja lasti minema ning kuskil 22.00 paiku kui ma hakkasin lõpetama kirjaga, kuulsin kuidas üks ment räägib teisega, et ohoh, kroom veljed, väga hea, ja siis tuli ja ütles, et arvatavasti sinu roller see.Ning kuskil 5 minutiga oli see jaoskonnas. Vaatasin siis esmaspilgul mis puudu.Siis oli juba täitsa hjea meel.

Tahaks juba väga tagasi koju seda, Streedist kopp nii ees, Piaggio pole minu teema ikka.
    Päikest kõigile klubilistele!

13. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    Re: *Maku* Yamaha Aerox '07 midrace STORY

endal keeras seest, kui lugesin, ei sooviks kellegile sellist sitta kaela, sul läks veel isegi hästi.
    aga be strong ja asjad 8) 8)

14. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    Re: *Maku* Yamaha Aerox '07 midrace STORY

jama lugu ikka.
    hea et nii läks

15. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Re: *Maku* Yamaha Aerox '07 midrace Käes!

Käisin siis täna mendis ja sain rolleri kätte.Kätte saades oli roller nagu mega sitane,igaltpoolt.Võtsin üleliigsed asjad praegu küljest ära ning pesin eraldi ära.Pildid räägivad enda eest.
    Sain mendist veel teisi roxi kondleid ma ei tea miks need seal olid, aga mul kästi kõik ära viia.Sain korraliku jalge aluse kondli,korras esikondli(rõve sinine spray värv peal),engine coverid.
    Aga list siis asjadest mis puudu:
    Malossi multivar
    Malossi jahutustaldrik koos tähiku ja käbivastusega
    Rihm
    Süütepool koos juhmte ja piibuga
    Summuti bloki kinnitus ja flans
    Süütelukk katki tehtud
    Tagatuli ja esituli puudu
    Karburaator puudu
    DH lenks puudu
    Koonukas puudu
    Esiporikas lõhutus
    Põsekondel lõhutud
    Tagukondlid on puudu
    Bena filter on puudu
    Jalgualune kondel lõhutud
    Aku puudu
    Numbrimärk on kadunud
    Sisemised kondlid on õnneks terved ning pole värvikahjustusi ka saanud.Need ei vaja värvi, küll aga tuleb üle värvida oranzid kondlid.
    Vargad olid need samused tatid venelased.Varsti kohtusse minek.

16. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Vähemalt on veljed alles :roll: :roll: :roll:

17. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36

Nii kui iludus valmis sai siis samal momendil see ka ära nussiti sul :( Vii need paganama sibulad endagaühes kohtusse ja näita neile paganama päralt koht kätte! :-x " Hea ,et velgi sprayga üle ei värvitud.. "

PS: Palju külma närvi sulle ja katsu midagi teha mis teha annab.. :roll:

18. Kevinnn-

Kevinnn- Member

243
    0
    16

Masendav,et need russid selle roxi nii ära hoorasid:S
    Aga no paljud ei ole üldse oma varastatud masinaid kätte saanud .
    Edu 8)

19. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
  20. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Chrissu, ikka tahad seda roxi tagasi v :D Igatakes kutid, pakkuge mulle juppe nüüd.Tahan selle roxi juba peeneks ajada :p :p :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte