*Maku* Yamaha Aerox '07 midrace varuosadeks

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by *Maku*, Jun 27, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Re: *Maku* Yamaha Aerox '07 midrace

Ühesõnaga käisin camexis kus ma olin 50 minti sest kaidol tra kõned jooksid peale ja midagi ta ülesse ei leinud :D :D, aga see selleks. Sain multivarile liugurid, küünal, uus süütepool koos juhtme ja piibuga.
    Lükkasin siis bensiini sisse, tagusin veits ning vopa käiski ja hääled olid mega munnid kuna sumpsi polnud all.Sumpsi flantsi ma camexist ei saanud ja nüüd puts majas.Kui ei leia tuleb keevitust kasutada.
    Karpa vajab timmi ja kui timmi ei saa, siis tuleb uuesti 17.5 v 19mm. Soovige mulle edu et ma kuskilt flantsi leiaksin. Tahaks hullult sõita juba roxiga. Järgmise uuenduseni. :eek:

2. m6nx-

m6nx- Member

219
    0
    16

Julm,
    Ma homne taastan c16ne nagu orginaalis,kasutan flantsiga ühendamiseks siduri vedrusi,,
    Aga see selleks.edu sulle,ja tee ikka videot ;)

3. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Mis praegusel viga on siis ?

4. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Asjalood on siis nii kaugel, et flants olemas ja summuti lõpuks all, ning sai hääli kuulatud ning pöörde aetud.Pöörde käib jõhkralt ning tuleb hakata timmima nüüd.Summutile tuleb mingi korralikum kinnitus teha.

5. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16

Sai toores külge pandud ilusti, sellega olnud alati mingi nuss, nüüd timmis ja läheb külmalt ilusti, sain masina suht timmi ka, gaasiga tagale igatahes. Nüüd rollule dokid,nr argist tooma, koonukale kummist toru sebima ning tuled tööle saama ja sõit võib alata. Kui hästi läheb tulen mõnele kokkutulekule kondliteta roxiga.
    EDIT: Varsti võtan ette tõsisemalt ka kondlid, algab lihvimine, pahteldamine, kõik mis oranz läheb uuesti sarnase oranzi värvi alla :)

6. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36

Iludus taastusravil. :)

7. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
  8. Mardupapu

Mardupapu Member

327
    0
    16
    MIDA DÜRA

9. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38
    +1 maku miks teed nii?

10. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Ma vaatan palju inimesi tahavad mu roxi juppe ja siis otsustan, kuna ise sellest suht ära tüdinenud.Ei saa timmi väga seda.Muidugi oleks hea kui keegi ostaks selle korraga ära, kuna suht kahju müüa varuosadeks :roll:

11. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    :|

12. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Eks elu on näidanud seda, et kui keegi juba pihta pannud su rolleri ja selle ära õnnistanud, siis pole sellega mõtet edasi jamada. :roll:

13. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Veitsa ajalugu siis:

Ja lõpetades:

14. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Ma arvasin et see roller ei meeldinud sulle.

15. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    stockina oli meeldiv

16. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Ma arvan, et teema võib lukku ära panna.Paljud jupid juba müüdud ning samas mõtlen praegu, et võiks ikka rox olla küll, millega uhkustada. Võimalik, et hakkan veel streediga imesid tegema.
    Viimane pilt siis kui pill koos oli veel

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte