pöörded piirab tal 10500 rpm peale mäletamist mööda. Piiramata cdiga saadnii palj pöördeid kui sul see asi suudab aretada, aga kotti laskmis võimalus suureneb kõvasti. Muidu edu, liikus häati, ma ei vahetakski cdid
Endal sama roller, aga ei hakka endal ültse piirama, 13,5k olen kõige rohkem saanud.. aga proovi mingeid 4.7 rulle äkki, s6 strong survekas(vb) minu varjant..
kui endal oli 70 sport siis oli mul selline list: 19mm dellorto. (düüs oli mingi 90-110 vahel) malossi multivar + 4.2g x-belt malossi fly sidur punane survekas ja kollased vedrud gianelli NEXT malossi redsponge. mingi vänt malossi oma. küünal ngk gaasiga tagale ei saanud, kuna summuti oli tagantjärgi mõeldes ikka väga sitt. aga mingi 110 kanti see tipp jäi.
Ei vedanud sul rsk ... Mul endal on Piaggio Nrg MC2 Sport 70 List : Silku : Malossi sport 70 Sumpa : Stage6 pro replica chrome Karpa : Dellorto 17.5mm ( 88 düüs ) Väntvõll : Stock , C4 laagrid Sidur : Stock Sidurivedrud : Malossi sinised Survevedru : Stage6 Strong Variaatoririhm : Malossi MHR kevlar Variaator : Malossi multivar, 6g rullid Õhufilter : TNT Racing koonus Ülekanded : Stock Gaasiga tagale ei lähe , sest rasked rullid , kuid kiirendus on hea (ma polegi tagaratta vend
tgtl see silku ei lähegi apde, nrgdega jms gaasiga tagale. Väga hästi peaks timmis olema, aga ma ei põeks, tagaletahad siis tõma veits :lol: