Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 overange rihm sobib ainult overange tagumistetaldrikutega
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 -reg väitis et põrguvärk väitis et kõigile mallossi variaatoritele läheb , wtf
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Mark. says: oot ma helistan p6rgule praegu kysin marek says: okei Mark. says: ta ytles nii et sellega s6idab kyll aga alguses hakkab nata pooma aga suurtel pöörtel ta v6ttab kinni ja töötab ilusti
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 mhm,reg- tundub kahtalne vend, pakkus mulle süütetrummlit juhtusin küsisin põrgult et mis ta arvab, põrgu ütles et vanaraud kuna seal mingid pisikesed mõrad jne ,(ise ei pannud tähelegi) seepeale ei suhelnud natuke temaga ja siis pakkus mulle uuesti seda trummlit siis ütlesin,et ühesõnaga vanaraud,et pole midagi teha sellega,sellepeale vastas tüüp ok . ja vsjo,müüb edasi vist
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 njh kellegil peale sind polnud mul probleemi ,ainult sina lärmad!
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 vastan nagu sina mulle vastasid , ok ,kuna ma ei saa mitte midagi aru mis sa ütlesid
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 VAHET POLE Regiga on mdu väga head diilid olnud niiet eks näeb kui kohal on, mida ma ikka enne kisan
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 ma kiidan ka marki temaga tehtud sitaks diile ja pole kordagi üle saanud millegagi ..
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Kui ei istu,siis võin sulle multivari vastu mhr vario vahetada
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Midagi ikka peab minema valesti, need bcd-d ei istu stock mnoga ja tagaistuja nende julladega, niiet nüüd vaja bcd mono et neid kinnitada sinna korralikult, great success Aganoh kudagi ma need peale sain , suht lahtiselt on aga : Aga jah, türa hetkel küll selline tunne et tahaks pilli lslt vastu seina visata