Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 sebid kuskilt, mina kasutasin näiteks audi 100 radika lõdvikut
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 noo igastahes, Robi tuleb homme siis vaatab Nonii, panin tööle ühendasin trossi ära jnejne, 1 mure :S Kohapeal tiksub teeb normi häält on nagu tavaline, siis annan kaasi teeb "brooon brooon " ja edasi ei liigu, täitsa haige :S Mis teha '?
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 tra sa kuradi midget hoia oma suu vahest kinni, kui asjast midagi ei tea siis ära kägise ja sõida oma golfiga ringi kaabu peas !
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 1 sõit tehtud, edasi ei liikund Marsruut : tagaaiast majaette 8) Ei tea noh edasi jah ei liigu
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Hetkel sain kudagi paremini liikuma, 60~ tuli ära Ja hetkel on 4.5 rullid ja pruunid sidurivedrud jah suht pask puane survekas ning väga vale segu, niiet jah igaltpoolt saab lsiaõhku ka pm
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Miks sa sõidad siis sellega. Tee korda. Setiks julgelt ~4g rullid, mustad vedrud.
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 ma juba kujutan ette kuidas sa sellega keila statoilis elad,
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Kusjuures mul oli tilk bena aind paagis ja siiamaani sõidan sellega Võtan sõnad tagasi, liigub räiigelt hästi, kergitab nokka isegi, nohjah, margolt sotan mhr delta ja s6 strong sidurivedrud 8)
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 leppisime ´ju kokku , et laup sõitma. Krdi 500eur peale vedasime kihla ,et sa töna sõitma.. Lähme v ? ma panen reduktori ka enne kokku.