Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 haha see päev oli jah julm , panime pidurid teemad peale , Mingid jõhkrad laksud tulid sumpsist välja ma ehmatasin poolsurnuks ennast kui sa selle tööle panid , Asi ikka nii timmist väljas , vaevaliselt läheb kohapealt ära ja pöörded üli madalal. aga välja näeb sitaks hea
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Järgmine NV uuesti, siis edasiminek ehmatab poolsurnuks Nüüd veelgi kenam, kuna sain Sandrilt Oversize piduriketta kätte, allriight
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 selle tosoolipaagi kohal olevale gondlile sebi kindlalt kinnitus , see juhtme variant on veits sitt
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 haha, ja, see saadetakse koos võredega Sillu tuleb ja teeb mulle juhtmetjuuningut ka ma loodan, siis hää
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 siis EHK saad oma võrri tööle nii et ma ei pea sellega sõitma vaid tahad ise ka sõita muidu oli nii et ma pidin su roxiga sõitma ja sa sõitsid mu ap-gaD:
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Tööle sain 1. süüteluku 2.pooled tuled 3.enamus viled jeee :lol:
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Jeah, sain kätte siduri, sidurivedrud mustad, ja siis veel iluvõred kroomid
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 mul on ka neid iluvõresi , oleks võind küsida ainult. 8) Nv tiiru teeme v ?
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 laup , eksam, aga õhtul ja pühapäevl on vaaabaah, niiet jah teeme :d Homme veeren kooli võrriga
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 nja , me pühap vist linna jolleritega , laup plaan rattastega kerge tiir teha. aga dvj helista kui liikuma saad.
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 liigub ta silindrile vastavalt? Arvan,et see silku on jummala õhtal omadega millegipärast.