Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 ei to silinder 5+ väljalaske juures tillukesed mikrokriimud kuid mingeid pilusid rõngastevahel vms ei ole seega silku minukäest läks talle korralikuna
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 ma olen kahjuks suht kindel et marekil seda silkut kauaks ei jätku, nagu aru olen saanud siis tahab mhr korralikult hoolt ja õiges koguses vedelike saada, mida põikpäine marek teha ei viitsi sry aga nii on marek " SAAKS AINULT SÕITA "
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 ma ütlesin talle ammu, et to mhr polnud talle kõige kasulikum, sest seal vaja veel korralikud tööd teha ennem kui see saaks oma max võimu kätte! oleksid pidanud mingi lihtsama alu racinguga alustama mingi sport pro äärmisel stage6 racing saanud nata kogemusi, sest mhri on vägaraske timmi saada inimesel kes pole ennem tegelenud suur rolleritega. Ja marek võta ühendust mingua mul üks jutt ka sulle
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 njaa, kooliesine bena täis :S See vaakum laseb näkku, 2 korda hakaks tiega bena üle ajama, aga mdu siis kui imen vaakumi saab aind peale bena :S
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 mis mõttes hakkas bena üle ajama? karpast? siis karpal ujuk ei tööta, et bena peale lastes hakkab välja ajama
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 MHRi oleks ammu MMA-le saanud tgsi anda airsali vastu ju,aga ei,ta ei tahtund
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Ma ei taha teada mismoodi see 24 karpa bensu imeb sul lihtsalt
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 nii, jamasime mingi 4h ~ Panime selle delta clutchi ( :S ) peale, mis on räme juust, no ma ei tea, see ei olnud normaalne, suht ära hooratud sidur No saime peale, siis sõidame, kõik norm, tra, siis sureb välja sest ei saa bena peale, siis lükkates mootor ei käinud ringi enam , nojah, vario maha, siis avastasime et siduritrummel käis vastu seda bolti millega sidur kinni on taldrikute küljes... No siis jamasime ja jamasime, robi jälle haavu täis ning lõpuks panime hebo tööle, nüüd korra töötas,ja sõitis, ei tea panime garage ära Nüüd vaja rihma sest see rihm ei vea ringi enam, ja üldse vääääga ära sõidetud... FUCK MALOSSI
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 jumala perse kukkund aretis muarust, edu sulle see suvi, iga päev läheb nkn midagi perse
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 trrr marek, tee korralikult ära asjad mitte ära tee üle perse. Varsti nutad öö see ptsis, see vitttus, to perses. 1korra teha ja korralikult !
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Seda ma arvasingi et see silku pekkis, aga üldiselt lollikindel masin, alati koju ära vedanud. Siis kui see veel minu käes oli.
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Silkul pole midagi viga,Marek lihtsalt ei oska timmi ajada.
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 uus set malossi MHR 50cc silinder malossi MHR sõrmelaager malossi carbon klapid malossi e5 kinnine koonusfilter malossi kollased vedrud polini speedcontrol / top performance vario polini airspeed jahutustaldrik s6 toores s6 tunniloendur s6 rihm Yss racing 310mm PM Tuning reguleeritav sidur Kundo hacker ngk racing niiskust taluv küünlapiip power1 racing võll kindel kuni 15000 Rpm. tootja andmetel Egajah, parim päev just pole Lasin taga, siis noka lasin pauguga maha, nii, siis sõidan edasi kuulen miski lohiseb, pohh pidureid ka pole mõtlen et support v miskit, aga ei , sumps lohises maas :S:S:S