Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Mul stock pill võtab sama palju. Oleneb kuidas keerad. Ma ei usu , et sul nii vähe seda kütet võtab...
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 päris kõva stock PILL on sul küll jh . steveni hiinakas lutib ka ära ilma piduriteta tagale marek!
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 mul klappipesa perses taun , uimab 20km/h ja siis kiirendab... kui sa ei tea midagi siis , tsssss....
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 aga marek oled msina jõudlusega rahul ? pane kangem survekas ja tehnigas trek ja oled keila alfaisane!
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Ei tööta, ilmselt mingi elektroonika kamm, vbla cdi ... fak ma ei tea mida teha :S
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 kontrolli sädet, siis vaata juhtmestik läbi ega midagi lühises pole, vaata testriga kas kõikile asjadele tuleb vool peale jne
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 +1 , kardan et cdi, peab selle asja ette võtma, säde on olemas..
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 ära heida meelt, nii need kogemused tulevad kui vigasid otsid ja viitsid mässata masinatega!
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 jajah, ei tea kes sinu võrri lükkas ja polti kinni kotsis ja lahti keeras -.-
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Vahetasin küünla ära, 1 paugust tööle Sõidsin emast ka üle :S Rolleril gaas põhjas, taga oli auto, ema jäi vahele, õnneks ei juhtund midagi... Jube see gaasiga tööle panemine..
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 võta nüüd aeg maha, pane kõik gondlid kinni ja tee uus pilt
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 värv absull ei meeldi, mingi poolläikiv must ? kõik tundub rämedalt poolik ka, mingi teibiga kinni ja juhtmed ripuvad jne . nõustun kirjuap'ga -.-