Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Mul sp aind tuli peal et mentid kinni ei peaks Kohe fighterlook peale.
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Varsti pead arvele võtma siis hakkad iga kuu plekkima kindlustust ja asju + kui roiler perse läheb siis veits lisa veel, siis saab teada kui paks mareku rahakott tegelikult on :lol:
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 siiski minu kokku monteeritud mootor from down to the bottom
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 hehe, äkki tead siis iks varios mingi asi koliseb ja vibra sees vahest ?
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 iou marek ! kle nv ajame pöörde kui ma maha en n ne ei müüü!
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Hei : ) Täna püüdsime kätte saada, agajah sa olid ühikas, käisime kiirendamas ja tagl laskmas ja värki, aga jah NV on kindel laks : )!!
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 marek sl ei pidand taga pidurit olema ju –? ja näita kuidas sa tagal lased
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 tglt tagal laskmist eriti polnd ,ma tõmban aint kraadile ja siis lasen alla kuna ei julge aga ns trippisime küll ja mul jälle vario putsis , homne on vist ainuke päev millal sinu rox töötab ja minu sr seisab
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 marek sul pole enam mhr racing :roll: ja kuradi vasja moskvast rääkis, et sul pidi amort suht pehme olema ? :roll:
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 trr ma tulen sinna keilasse ja võtan need krdi inglid sealt tulest välja. Jubeikka
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Mai julge ilma tuleta sõita Agakutid Ma sõidsin sauepoole, siis järsku sumpast lõi õhku ehk " aevastas" ja enam tööle ei läinud, milles asi võib olla?
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 +1 Kolvirõngas läks vast, mul vähemalt oli 2 aastat tagasi nii