Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 naersid selle üle et mul väntvõll peene nüüd endal mootor kottis kes nüüd naerab
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Ei old mootor kottis, lslt küünal oli veidi pikk vms Robi läks kodust stopperit tooma, ootann teda hetkel
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Kui küünal oleks pikk olnud poleks sa seda käimagi saanud. Vaata klapid üle või siis võta silkupea maha. Pakun ,et kolvis auk vms.
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Suht kindel et kottis, SR-il läksid kolvirõngad nii, võtsid veidi silindri seinast ka kaasa. Vana blokiga pole see masin 3 aasta jooksul kordagi kotti jooksnud, suht pommikindel värk oli see blokk mis seal all oli.
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Kuule ei ole kottis, võtsime lahti kõik ma ütsin ju, sittagi viga pold, küünal käis vastu kolvipead lslt...
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Siit Moraal ... Esimeseks rolleriks tuleb osta TSINSU . Nagu on teinud Rk-st kõik vennad kes omavad hetkel R-i või Aeroxit .
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 eitea essana sr 70 stealth ja sinna otsa kukkus mhr 21.5 hp
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 eitea essana sr 70 stealth ja sinna otsa kukkus mhr 21.5 hp[/quote] NJhm.. Aga enamuselt Tsinsu esimesena rollerina olnud .
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 NJhm.. Aga enamuselt Tsinsu esimesena rollerina olnud .[/quote] Sa lihtsalt kade
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Sa lihtsalt kade[/quote] HAHAH . Impa kulli , mks ma kade peaksin olema ?