Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Mul street 1 roller,yeye Aga see oleneb alguses rahakotist.
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 :lol: :lol: , mis sa ise arvad, nagu ma olen aru saanud oli mhr tutikas vms. Ja sa vahtasid mingi koogi vastu selle, mis sa veel nutad :lol:
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 tulemus oli näha ju , esimene nädal panid külje maha või kraavi vms ? aga roxist niipalju,et isegi piltidelt tundub paras sara , tegelikkuses vist veel hulllem
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 kummagi oma polnud tutikas ! ja marek liiga tatt arusaada, et kõik mis liigub kulub ja tra kui midagi on pahasti parandatakse ära mitte ei sõideta edasi putsi tra ma tahaks niiväga sulle molli anda praegu sa ei kujuta ette marek ..
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 :lol: :lol: , mis sa ise arvad, nagu ma olen aru saanud oli mhr tutikas vms. Ja sa vahtasid mingi koogi vastu selle, mis sa veel nutad :lol: [/quote] kummagi oma polnud tutikas ! ja marek liiga tatt arusaada, et kõik mis liigub kulub ja tra kui midagi on pahasti parandatakse ära mitte ei sõideta edasi *PIIKS* tra ma tahaks niiväga sulle molli anda praegu sa ei kujuta ette marek ..[/quote] okei, aga ma pole siiani aru saanud mi silku tal peal on ?
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 okei, aga ma pole siiani aru saanud mi silku tal peal on ?[/quote] MHR50cc
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 ma väitsin seda sellepärast kuna alguses müüs siin asju hirmsasti maha.
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 eiii Eile töötasime mingi 11neni Tööle saime.. Agaveepump ja pjeene
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 tra ma ei saa sinust aru, endal asjad putsi ja värki ja ikka kärutad edasi, segu vale ja ikka kärutad edasi, putsi tee korda muidu ei jõua keegi seda hala ära kuulata sul siin ja hakkad varsti minukallal ilkuma, et ma pannud mootori sitasti kokku vmss..
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 marek ütlesin ka sulle et tee asjad korda ,kui sul poos ma ütlesin lähme vaatame , mkm ja nüüd on tulemus käes , kogu plekki , las keegi tarkpea teeb sinu eest kõik asjad ära ja saad sõita . lihtne