Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Panin peale ka vcd mono ja kroom amordikõrgenduse, väga maaazikas (H) Mingipäev üritan oma perse nõmmele vedada ja ükskord kleepsudele järgi minna
Re: Mareki " Yamaha aerox MHR Racing " 2003 Selle asemel, et mootor tööle ajada sa, paned mingit porri peale, hea töö.
Re: Mareki Yamaha aerox 2003 MHR 50 replica no , mis teed nüüd ? müü oma tõuks maha ja tee roller korda nahhuiii
Re: Mareki Yamaha aerox 2003 MHR 50 replica tee mis tahad ,ei meeldi mulle see võrr:S ,gondlite värv ei meeldi apsull .. eelmine mootor oli ikka mahedam kui praegune aga jah,soovitaks sul üldse mingi sport silindri peale panna ja saad sõita ka vms ,malossi sport ,polini sport vms,kergem vast timmisaada ja jamasi ka vähem..
Re: Mareki Yamaha aerox 2003 MHR 50 replica tra marek ma saan kurjaks, tee oma rollerl korda kui teed võrrikorda saad oma maine ka korda siin rk`s
Re: Mareki Yamaha aerox 2003 MHR 50 replica aga mis mu omal viga oli :roll: ? ainuke mis mul oli oli värvimata oli ja muide mul videod enne seda kui läks mareku kätte ja tagal oli igasasendis tipp oli sitaks hea jne ..
Re: Mareki Yamaha aerox 2003 MHR 50 replica kusjuures sõitsin niiet aint valasin kütti, mitukorda 50km otsasid koju ja tagasi tartu, tartuvahel päevotsa jne mitteühegi probleemita, käima käis esimesest paugust hommikuti alati, sõitis niikahekesi kui üksi isegi kolmekesi ..