Jaa.. hea pill oli, edasi käis ikka mõnusalt kui sõita oskad, korralikult peenks lasta. Võrreldes R-iga on ikka teine asi, R- ikka uimane (kuigi mõlemad stockid). Aga noh kett ülekanne ja käigud teevad oma töö. Välimuse sai ka täitsa kenaks tehtud Edu!!
SÕitmise õppisin järgmisel päeval korralikult ära, aga nüüd jah mingi imelik probleem selle suunatulega..
Masendav lugeda, et kõik õpivad alles käikudega masinaga sõitma. See on see, kui ainult rollerid on perse all olnud . . .
sain tiiru , läheb suht normaalselt edasi kui täiega peeneks lasta. mingi üli kahtlane viga on ka küljes, aga eks marek räägib ise lähemalt kui tahab
ära mootori surma küll peale pane, mõttetu. Võtab kütust palju, sittagi juurde ei anna ja kiirendab kulumist. Stock õhufiltriga on 25k ls-iga mul stock silku ka veel ilusti tihe
Noo ma ei oska siis kahjuks rohkem mitte midagi soovitada , VÕTTA TSINSU LAGUNEVAD VÄHE Mul oli Freedo 1l omalajal :lol: Vot too oli masin , hooldust ei teinud ainult kallasin ja tallasin .. 5000km + sõitsin ühe suvega läbi
yeah right, õhufiltrist tuleb lisaõhk, koonukas imeb sul just rohkem õhku. Lisaõhu probleem sul mujal. Mis sümptomid sul on siis pillil, äkki tean aidata, endal sama mootor ja sõitnud 30 000km probleemideta, vahepeal timmimist on veitsa olnud.