neid tooone on must miljon aga kuradi ei suuda otsustada kas lambo oranz, matt must , kirss , ja mingi disainikas peale väike ..
kirsipunane on selline värv minuarust,kuhu kleepsud peale ei sobi,orantsile sobiks hästi,matt mustale veel paremini, tee orants ehk siiski? matt must oleks vähe igav vist.
värv oranz, mis kleepsudisaini v midagi peale teha ? KTM i ei tee, algul mtlesin aga liiga kohatu yamahale teha, aga mida teha ?
liiga tavaline, mingi muu, praegu Volcom i mingi, musta värvi kleepsud teha mingi, vaatab arutab tegijaga
Ma kyll aru ei saa mis siin nii nussi on Muidugi kui pole alguses pahtlit peale kandnud jne, läheb perse, aga nii need kogemused tulevad Esimene pahteldus saigi tehtud selle gilera peal mis mul on, nüüd aind praktika ajal pahtledan ja lihiv. Hakkab küll ära tüütama, muidugi rollerigondleid on suht halb lihvida, oleneb kohast kah kuhu pahtlit läheb vaja kuhu mitte
lähme lanceriga rallima siis linnapeale tahaks ära proovida selle maantee peal ja linnapeal ja krt ma sain ikkagi sust ennem load krdi ahv, sa oleks saanud juba 2 kuud sõita sorry for ot, aga margull annab andeks
Kellel antakse lubade jaoks raha, kes peab ise teenima vahe on selles. Aga gondlite lihv edeneb 50% tehtud
Sai krunditud siis (Kompressori ja pyssiga ikka korralikult tehtud Udiami poolt, tolmu ega midagi ei saand, varsti kambri värvi siis
on, käega eluhea ylelastes ei tunne midagi ja vaadates ka Profi töö ei kiidan, Udiamil kätt on, isa ka tal eluaegne mehhaanik ja pro ,geenides talvist see ei viidsi kõikiest gondlites pannna pilte kui krunditud, aga jah varsti värviall , siis kokku, disainikas peale kleepsud ja timm pilte peegelkaameraga kusagil pakkuge aeroxi TÖÖTAVAT spidokat ka, LS võiks olla alla 10K ikka, endal benaseiier ei tööta ja lsi ei tule juurde