Mario Honda X8R 00´

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MarioC, Jun 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    :| :roll:
    tglt ?

2. MarioC

MarioC New Member

286
    0
    0
    Ühesõnaga olime ööläbi olnud Z0ne garaazis ja kella viie aeg hommikul mõtlesime, et peaks hakkama koju liikuma hakkasime siis sättima ja lükkasin võrri välja panin käima ütlesin tsau ja hakkasin minema sain 10 meetrit sõita ja meenus kas koduvõtmed on ikka pagassis jäin seisma tegin pagassi lahti kui kuulsin, et taga mingi auto seisab vaatasin seljataha ja oitere politsei... Küsisid kas kõik on korras ütlesin jah, siis tahtsid minu dokumenti ütlesin, et ei kanna kaasas siis rolleri dokumenti ütlesin ka, et pole kaasas siis pandi puhuma kõik oli timmis, siis öeldi, et istu autosse kuid õnneks olid Z0ne ja anto kaasas ning aitäh neile, et nad said rolleri tagasi garaazi toimetada, sest muidu oleks see ilmselt parklasse viidud, läksime siis jaoskonda sai kaks ilusat paberit nimega protokoll ja läksin tagasi. Long story..

3. koonus

koonus Member

792
    0
    16
    Palju väänati siis?

4. MarioC

MarioC New Member

286
    0
    0
    No öeldi, et 100 võin rahulikult kõrvale panna ise arvan, et 150-160 kanti.

5. Typhoon

Typhoon Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,208
    0
    36
    100 midagi jap ma sain 125cc 120 euri kindlustus puudus , üv , load ,

6. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Tra.Mingi sitt neljapäev.Aga muidu suht normaalne näeb välja.Palju edu sulle !

7. MarioC

MarioC New Member

286
    0
    0
    Ega see reede parem polnud, amordikõrgendus kõige otsesemas mõttes murdus alt ära.. Kuid tänud 8)

8. henryx698

henryx698 Active Member

1,468
    1
    38
    see norm 8)

9. MarioC

MarioC New Member

286
    0
    0
    Ostan jahutustaldrikut KIIRE!!

10. I.P.C

I.P.C Member

326
    0
    16
    Variaatori või jahutustopsiku?

Kui variaatori, siis ps - mul olemas.

11. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Jahutustaldrik, ehk kõige esimene taldrik variaatoris. See mille peal kickivaste istub.

12. I.P.C

I.P.C Member

326
    0
    16
    Jaa, see on olemas. Nendega on see asi jah, et see mis mootorit jahutab, on jahutustaldrik. Ja on see mis variaatorit jahutab, on samuti jahutustaldrik. Mina eraldan neid niimoodi, et üks keerleb jahutuskopsikus, teine variaatoris.

13. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Tegelikult üks on jahutustaldrik, teine jahutusventilaator(variaatoris on rihma-taldrikud, seetõttu ka jahutustaldrik)

14. I.P.C

I.P.C Member

326
    0
    16
    oookei :D

15. I.P.C

I.P.C Member

326
    0
    16
    Pean jah.