Mario Yamaha Dt 04'

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by MarioC, Mai 23, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ku$h-

ku$h- New Member

58
    0
    0
    väiksema hinnaga saab juba siitsamast foorumist sama mudeli mis liigub ja teeb kõike nagu vaja :D

2. MarioC

MarioC New Member

286
    0
    0
    No aga siis minge ja ostke see sama :) saate poole vanema ;)

3. Typhoon

Typhoon Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,208
    0
    36
    Sander kui sa seda mõtled siis edu :D viewtopic.php?f=43&t=83345

4. Pille666

Pille666 New Member

88
    0
    0
    Pole mingit vahet kas see on uuem või vanem, point on sellest et täieliku kapsa eest ei oleks ükski täie mõistuse juures olev inimene nõus erilist hinda maksma.
    Värvimistööd ja detailide kuldsprayst puhastamine on aeganõudev töö ja seetõttu ka üsna kallis. Kindlasti läheb vaja mingeid uusi pisividinaid ja lõpuks maksad ikkagi täishinna. Kiirem ja lihtsam on kohe korralik osta. Sõidad ju ikkagi masina enda, mitte väljalaskeaastaga.

5. MarioC

MarioC New Member

286
    0
    0
    Ei ole täielik kapsas, masin on mootori poole pealt korralik.
    kuldsprayst pole mitte mingi probleem neid puhastada.

6. Typhoon

2,208
    0
    36
    Re: Mario Yamaha Dt-R 07'

7. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16
    Olgem ausad, pigem on selle teise DT hind ulmeline. Ma arvan, et oma "kapsast" saab Mario küll selle hinnaga lahti. Ja igal kasutatud masinal, mis sa ostad, oleks ju kasulik asjad üle vaadata ning reeglina läheb peaaegu alati kasutatud masinat ostes mingeid uusi pisividinaid vaja.
    "Sõidad masina, mitte väljalaskeaastaga"- sellest jutust ma järeldan seda, et pole vahet, kas sõidad 80ndatest pärit Audi 80- või 2004-aasta Audi A4ga. Inimesed on siiski sellised, et tahavad uuemat, paremat ja ilusamat (muidugi on ka erandeid), seega olen mina kindel, et enne ostetakse selle hinnaga kindlasti ära Mario Yamaha.

Kellegiga vaidlema ei viitsi ma hakata, nii et kui midagi öelda on, saatku PS.

8. Typhoon

2,208
    0
    36
    +1

9. Jyrx321

Jyrx321 New Member

21
    0
    0
    Pilte hetke seisust paluks. Kuna väitsid et värv maas. Muidu kuidas masin ise on tehniliselt ja värki? Kas selle vahetus võimalus kehtib veel? Ma võibolla olen huvitatud aga ma veel vaatan seda asja. (endal hetkel suzuki rmx)

10. Typhoon

2,208
    0
    36
    Tehniliselt sõidukorras aga pidureid vaja :D ja gondleid vaja värvida jap .

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte