Re: Mariokro , Keeway F-act R 70cc '07 No kuule , ma kontrollind asja gpsiga , niiet pole mõtet vaielda , et mu spido valetab. Vähemalt minuoma mitte
Re: Mariokro , Keeway F-act R 70cc '07 Mida sa ajad ? Ma olen enda spido kontrollind ja see ei näita mööda. Sa ära tee maha , et see hiina pask , kahju küll aga seekord jäi sinujaoks see "hiina" pask apriliale peale... Ja keeway pole hiinast , kahju sust. Ära lihtsalt vaidle , kui sa tead , et sa jääd alla , kuna sa ei ole seda silmaga näinud
Re: Mariokro , Keeway F-act R 70cc '07 ÕU stfu kõik Kirves selle peale . Mind negram ei koti , aga usun ka et väga võssa see ei pane. Mind ei huvita te 40 tonnised AP'd näed ju, et võssa näitavad nad kõik. OT lõpetame
Re: Mariokro , Keeway F-act R 70cc '07 Atm masin timmist nii väljas, et anna otsad. Aragon sportsummiga sõidab ka mööda. Karpa mööda nüüd sellepärast et: Ära sai vahetatud atm kollektor, vana oli ribadeks. Siis uus õhufilter (stock, aga - aga õhusissevõtu ava on suurem ja ka karpa külge käiv põlve diameeter seest on suurem, seda ainult sees mitte väliselt. Vana oli mingi 1/3 väiksem.) Praegu kaetud osa õhufiltri avast kinni.) Uimab jne - jne. Karpat timmida oleks kedagi vaja, aga no ma siin vahepeal mõtlesin, et müün silku ja sumpsi maha, ostan 50cc minarelli silku mingi 12mm sõrmega, väheneb mu tohutu bensiinikulu või siis , et osta roxi blokk alla ja teha LC. Või tahab keegi vahetust ? STOCK mõne Roxi , Area, SR võib olla ka natukene "hooldustvajav"
Re: Mariokro , Keeway F-act R 70cc '07 Panen kah pildi yles.. Kunagi sai tehtud kui tsoorus k2isin.Vasak on Mario oma ja parem minu
Re: Mariokro , Keeway F-act R 70cc '07 Terve, homme peaks siis kaua oodatud jupid kätte saama. Led tagatuli, uus aku, ja rõngas. Ahjaa, ostetud sai ka CDI ( pööretepiirajateta ) eks näha mis teeb. Edu mulle kokku lappimisel
Re: Mariokro , Keeway F-act R 70cc '07 Tripelpost. Müün 70cc maha + summuti + variaator jne ! Üleminek Aeroxi LC blokile.
Väike up pilt lihtsalt. Masin 50cc , hetkel juba 2x korda kokkujooksnud. 1 kord - õlipump ütles üles. 2 kord - Kolvi pärast. Hetkel masin seisab ja ootab uut südant.
Uus silinder peal masin töökorras välja arvatud mingi kolin tagaosas, kas siis reduktorilaagrid või teeb isegi variaatorikaane sees olev sidurilaager sellist jura. Vaatan varsti üle. Üks pildike ka, undertaili pole veel, aga plaan teha on kunagi äkki augustis. Kliki, et näha suuremana.